in , ,

Ryan Gosling ve Emily Blunt’ın Başrollerini Paylaştığı “The Fall Guy” Filminden Yeni Fragman

The Fall Guy filmi için yeni fragman Super Bowl gecesinde paylaşıldı. Yönetmenliğini David Leitch’in üstlendiği yapım, yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna sahip.

The Fall Guy - Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Fall Guy filminden yeni bir fragman yayınlandı. Aksiyon ve komedi türlerindeki yapım işsiz bir dublörün eski kız arkadaşının dev bütçeli filmindeki yıldız oyuncular kaybolunca onları bulmak üzere çıktığı yolculuğunu konu alıyor.

Ryan Gosling, The Fall Guy ile bir kez daha aksiyon sinemasına geri dönüyor. Yapımın yönetmen koltuğunda ise John Wick ve Deadpool 2 ile tanınan David Leitch oturuyor. Senaryosunu Drew Pearce’ın yazdığı yapım, 1980’li yıllarda TV dizisi olarak çekilen aynı adlı yapımın film uyarlaması olarak anılıyor.

Dün gece gerçekleştirilen Super Bowl LVIII etkinliği sırasında paylaşılan yeni The Fall Guy fragmanı, Ryan Gosling tarafından canlandırılan Colt Seavers’ın kaybolan oyuncuları bulmak için Hollywood’un yozlaşmış yeraltı dünyasına adım atışını gözler önüne seriyor.

- Reklam -

The Fall Guy Filminden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmaın YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Seavers filmde işsiz ve şanssız bir karakter olarak tasvir ediliyor. Emily Blunt tarafından canlandırılan eski kız arkadaşı, Aaron Taylor-Johnson’ın hayat verdiği karakterin dublörlüğü için kendisini işe almasıyla hikâye hız kazanıyor. Ancak Seavers’ın dublörlüğünü üstleneceği karakter ve filmdeki diğer oyuncular kaybolmaya başlayınca komedi ve aksiyon dolu bir arayış yolculuğu bu şekilde başlamış oluyor.

Yapımcı Kelly McCormick geçen yıl film hakkında verdiği demeçte şu ifadeleri kullanmıştı:

“Dublör camiasına ve gerçekten sinemaya ve filmleri yapan bizlere saygı duruşunda bulunuyormuşuz gibi hissediyorum. Bu bir nevi sektöre yazılmış bir aşk mektubu.”

The Fall Guy - Yeni Fragman Film

The Fall Guy Filmi Yıldız Oyuncuları Bir Araya Getiriyor

The Fall Guy’ın başrolünde geçen yıla Barbie filmindeki Ken rolüyle damga vuran Ryan Gosling yer alıyor. Gosling ve Leitch daha önce TAG Heuer Carrera saat markası için hazırlanan 60. yıl özel videosu The Chase for Carrera’da birlikte çalışmışlardı.

- Reklam -

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Emily Blunt, Aaron Taylor-Johnson, Hannah Waddingham, Stephanie Hsu, Winston Duke ve Teresa Palmer gibi isimler yer alıyor.

Ayrıca filme kaynaklık eden 80’li yıllardaki dizinin başrolü Lee Majors da yapımda kısa bir sahne ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

The Fall Guy - Fragman

The Fall Guy filmi 3 Mayıs 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

The Fall Guy hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Deadpool 3 Filminden İlk Fragman: Wolverine Geliyor

Wolverine’li “Deadpool 3” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Shogun Dizisi - Samuray - Disney Plus - Fragman

1600’lü Yılların Japonya’sında Geçen Samuray Dizisi “Shogun”dan Fragman Yayınlandı