in ,

Johnny Depp Yüksek Bütçeli Filmlere Tepki Gösterdi: “İnsanlar Artık ‘Çöp’ İzlemek İstemiyor”

Ünlü aktör Johnny Depp, Hollywood’un yüksek bütçeli filmlerinin gişede başarısızlığa uğraması hakkında konuştu ve seyircilerin gerçekten ne istediğine dair görüşlerini paylaştı.

Johnny Depp Yüksek Bütçeli Filmlere Tepki Gösterdi
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, son dönemde Hollywood’un büyük bütçeli filmlerinin gişede hüsrana uğramasıyla ilgili görüşlerini dile getirdi. Ünlü aktör, seyircilerin aslında ne istediğine dair çarpıcı bir teori ortaya attı. Bu açıklamalar, kendisinin mayıs ayında vizyona girecek olan Jeanne du Barry filmiyle dönüş yapmasına sayılı günler kala geldi.

Depp, “Çoğu yıl boyunca başıboş dolaşıp insanlarla konuşurken, çoğunluğun aslında aynı şeyi istediğini fark ettim,” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“İnsanlar artık ’çöp’ izlemek istemiyor. Yeni ve farklı bir şey deneyimlediklerinde mutlu oluyorlar. İşte bu yüzden her seferinde aktör olarak sorumluluğunuzun bilincinde olmanız gerekir. Her çıkışınızda elinizden gelenin en iyisini vermelisiniz.”

- Reklam -

Johnny Depp, Disney’in Karayip Korsanları serisinde beş filmdeki başrol deneyimiyle büyük bütçeli yapımları iyi biliyor. Ancak eski eşi Amber Heard’le yaşadığı hukuk savaşı, kariyerini derinden etkiledi. Artık Hollywood’un kendisini “çöpe attığını” söyleyen Depp, stüdyo yetkililerine karşı gerçek düşüncelerini gizlemiyor.

Johnny Depp Filmleri

“Bunlar birer kullan-at. Kendilerinin de farkında olduğu bu gerçek var. Gösterişli muhasebeciler, sadece yeşil ışık yakma yetkisine sahipler, büyük bütçeli stüdyo filmleri çekiyorlar. Ama o yeşil ışığı yakarlar, delice paralar harcarlar. Bu filmlerin bütçeleri saçmalık derecesinde… İki popüler ismin göründüğü bir romantik komedi bile böyle. Gerçek insanlar, sıradan seyirciler bunlardan bıktı.”

Johnny Depp Bir Daha Büyük Bütçeli Filmler Çekmeyecek Mi?

Uzun yıllardır Disney’in yeni Karayip Korsanları filmleri çekeceği konuşuluyor. Hatta Depp’in Kaptan Jack Sparrow rolüyle sınırlı da olsa geri dönebileceği söylentileri vardı. Ancak son açıklamalar, bunun pek mümkün olmadığını gösteriyor. Yapımcı Jerry Bruckheimer, Disney’in yeni karakterlerle seriyi yenileyeceğini ve sıfırdan başlatacaklarını daha önce de açıklamıştı.

- Reklam -

Depp ise 2 Mayıs 2024’te vizyona girecek olan Jeanne du Barry filmiyle sinemalara dönüyor. Kendisi büyük bütçeli yapımlarla ilgili net bir açıklama yapmasa da, son demecinden Hollywood’a olan öfkesini anlamak zor değil. Merak edilen, akıllara kazınan efsanevi Kaptan Jack’in bir daha geri dönüp dönmeyeceği. Ancak şimdilik bu eleştirilerden de anlaşıldığı üzere oyuncunun takviminde böyle bir plan yok.

Johnny Depp Yüksek Bütçeli Filmlere Tepki Gösterdi: "İnsanlar Artık 'Çöp' İzlemek İstemiyor"

Johnny Depp’in son açıklamaları, büyük bütçeli yapımların son dönemdeki gişe başarısızlıklarını ve aldıkları eleştirileri de bir kez daha gözler önüne seriyor. Peki sizce oyuncunun bu söyledikleri tamamen doğru mu? Yoksa sadece kendisine karşı haksız yere cephe almış stüdyolara karşı bir intikam söylemi mi?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Holiwood’un son zamanlardaki toksikliği düşünüldüğünde adam haklı. Holiwood dersini alır diyeceğim ama hiç sanmıyorum.

  2. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Online platformlar çıkınca çerezlik diye tabir edilen ister büyük bütçeli isterse küçük olsun artık online platformlarda var.Eğer ben zamanımı ve paramı tek filim için harcayacaksak gerçekten film gibi film olması gerekiyor.Pandemi sonrası kaliteli çıkıpta batan çok film var mı acaba ?

  3. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Filmleri kotu yapan faktorlerden bahsetmemesi aciklamanin degerini dusuruyor. Sahsen sosyal adalet savascilari lobilerinin ve onlarin DIY gibi yapilariyla olusturduklari, Oscar film odulu kriterlerine dahi varan sonuclara da deginme cesaretini gosterebilmesini isterdim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uzaylı Yaşamın İşaretleri Mor Gezegenlerde Saklı Olabilir

Dünya Dışı Yaşamın İşaretleri Mor Gezegenlerde Saklı Olabilir

Deadpool & Wolverine Fragman

“Deadpool & Wolverine” Filminden Yeni Fragman Yayınlandı