in ,

Cannes Film Festivali’nde Dakikalarca Ayakta Alkışlanan Johnny Depp İlk Defa Konuştu: “Dibe Vurmuştum”

Johnny Depp, Amber Heard davası sonrası “Jeanne du Barry” filmi ile geri dönmüş ve Cannes’da ayakta alkışlanmıştı. Yıldız aktör zor günlerini anlattı.

Johnny Depp, Dibe Vuruş Sürecini Anlattı
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, kısa süre önce Jeanne du Barry filmi ile dakikalarca ayakta alkışlanmış ve tekrar gündeme gelmişti. Oyuncu, Amber Heard davası sonrası yaşadığı zor günleri anlattı.

Ünlü aktörün yeni filmi Jeanne du Barry ile prestijli 76. Cannes Film Festivali’nin açılışını bu hafta büyük bir gösteriyle gerçekleştirdi. Depp, filmde Kral 16. Louis karakterine hayat verirken yönetmen koltuğunda Maïwenn bulunuyor.

59 yaşındaki oyuncu, sadece bir yıl önce eski eşi Amber Heard ile yaşadığı iftira davasıyla dünya gündemine oturdu. Ancak her şeye rağmen zorlu bir yılın ardından yeniden zirveye çıkmayı başardı.

- Reklam -

Virginia’da altı hafta süren mahkeme sonucunda Haziran 2022’de aile içi şiddet ve cinsel saldırı iddialarıyla ilgili davayı kazandı ve Amber Heard’ün Johnny Depp’e 10,35 milyon dolar tazminat ödemesi kararlaştırıldı. Heard, hakaret davasını kaybetmiş olsa da jüri, Depp’in kendisine hakaret ettiğini tespit ettiği için karşı dava sonucunda 2 milyon dolar kazandı.

Johnny Depp, Dibe Vuruş Sürecini Anlattı

Johnny Depp Yaşadığı Zorlu Süreci Yeniden Anlattı

Associated Press’e konuşan Johnny Depp, “Dibe vurduğunuzda, kelimein tam anlamıyla dibe vurursunuz. Hatta daha da derinlere inersiniz ve sonunda bodrum katına ulaşırsınız,” dedi ve şöyle devam etti:

“Her şey sona erdikten sonra, kafa karışıklığı iyi bir kelime. Şaşkınlık. Neredeyse Bugs Bunny deneyimine benziyor. Kendime şunu soruyorum: Bu benim hayatım mı? Neler oldu böyle?”

Heard’ün 2018’de Washington Post’ta yayımlanan köşe yazısında Depp’in adını vermeden eski bir partnerinin aile içi şiddetine maruz kaldığını anlatması üzerine 50 milyon dolarlık tazminat talebiyle mahkemeye gitmişti. Heard ise 100 milyon dolarlık tazminat talebiyle karşı dava açmıştı.

Kararın üzerinden bir ay geçmeden Heard, kararın bozulması için temyiz başvurusunda bulundu. Heard’ün sözcüsü, “Mahkemenin Amerika Birleşik Devletleri Anayasası Birinci Değişikliği’ne uygun, adil bir karar vermesini engelleyen hatalar yapıldığına inanıyoruz. Bu nedenle kararı temyiz ediyoruz,” şeklinde açıklama yaptı.

Eski çift, aralık ayında tüm mali talepleri sonuçlandıran ve Heard’ün Depp’e 1 milyon dolar ödemesini içeren bir anlaşmaya vardı.

Cannes Film Festivali'nde Dakikalarca Ayakta Alkışlanan Johnny Depp İlk Defa Konuştu: "Dibe Vurmuştum"
Johnny Depp ve Maïwenn

Depp’in avukatları Benjamin Chew ve Camille Vazquez ise yaptıkları açıklamada, “Bay Depp’in hayatının bu acı dolu bölümünü resmen geride bırakmasından memnuniyet duyuyoruz. Bu süreç boyunca önceliği gerçeği ortaya çıkarmaktı,” dedi.

Johnny Depp: “Destekçilerim Cesur Bir Davranış Sergiledi”

Depp, kendi yaşadıklarını anlatırken Hollywood’daki önceki skandalları hatırladığını belirtti.

- Reklam -

“Asla sıkıcı olmayan, ancak tatsız ve ilginç yıllar. Kaçışlar, dedikodular, suçlamalar. Roscoe Fatty Arbuckle hakkında birçok şey okudum, ancak (Buster) Keaton’ın beni kurtarmak için ortaya çıktığını göremedim.”

Uzun süren mücadele sürecinde Depp, merhum arkadaşı ve uzun süredir mentörü olan Hunter S. Thompson’ın sözlerine odaklandı.

“Aklımdan çıkmayan şeylerden biri de Hunter’dı. Onun sesini duyabiliyordum: Bileti al, yolculuğa çık.”

Cannes Film Festivali'nde Dakikalarca Ayakta Alkışlanan Johnny Depp İlk Defa Konuştu: "Dibe Vurmuştum"

Johnny Depp, kendisine verilen destek hakkında da konuştu ve “İnsanların gerçekten bu konuda seslerini yükselttiğini fark ettim. O zamanlar bu oldukça cesur bir davranıştı,” dedi.

 “Birine kötü bir şey yapmadığım sürece, ki yapmadım, bir an bile pişmanlık duymayacağım. Bu süre zarfında garip bir yolculuğa sürüklendim ama kendimle ilgili çok şey öğrendim.”

Bu zorlu dönemi ardında bırakmaya çalışan oyuncu, sırada Al Pacino’nun da rol alacağı biyografik film Modigliani ile meşgul olacak.

Johnny Depp’in bir kez daha eski popüler hâline geri dönebileceğini düşünüyor musunuz? Görüşerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Sinema ve oyuncularla ilgili yeni içerikler için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: FOX News

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    Ah be Jhonny abi. Seni çok iyi anlıyorum. Sen ayaklarını vurup yukarı çıkmayı başardın. Sıra bizde. :slight_smile: Bunun şerefine Karayip Korsanları’nı tekrar izleyesim var.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2022 Nebula Ödülleri Kazananları Belli Oldu

2022 Nebula Ödülleri’nde Kazananlar Belli Oldu

Barbar Conan Çizgi Romanı Yeşilçam'dan İlham Almış Olabilir

Barbar Conan’ın İkonik Yüzü İlhamını Yeşilçam Yıldızından Almış Olabilir