in

Johnny Depp, Al Pacino’nun Yapımcılığını Üstlendiği “Modigliani” Filmini Yönetecek

Johnny Depp 25 yıl sonra yönetmenlik koltuğuna geri dönüyor. Ünlü aktör, yapımcılığını Al Pacino’nun üstlendiği biyografik bir drama olan “Modigliani” filminin başına geçti.

Johnny Depp "Modigliani" Filmini Yönetecek
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp 25 yıl sonra yönetmenlik koltuğuna geri dönüyor. Ünlü aktör, yapımcılığını Al Pacino’nun üstlendiği biyografik bir drama olan Modigliani filminin başına geçti.

Johnny Depp, yapımcılığını Al Pacino’nun üstleneceği Modigliani ile 25 yıl aradan sonra ilk filmini yönetecek. Karayip Korsanları serisi, Edward Scissorhands ve Public Enemies gibi filmlerde rol alarak Hollywood’un en tanınmış aktörlerden biri olan Depp, son zamanlarda kişisel hayatı ve eski eşi Amber Heard’e karşı açtığı iftira davası nedeniyle manşetlere konu oluyordu.

Heard tarafından, aile içi istismarın kurbanı olduğunu ima eden 2018 tarihli bir makaleye yanıt olarak açılan dava, sonunda Depp’in haklı olduğunu gösterdi ve Heard’ün 10 milyon doların üzerinde bir tazminat ödemesine karar verdi. Duruşmanın sona ermesinden bu yana Depp yavaş yavaş oyunculuk dünyasına geri döndü ve Sea of ​​Dawn adlı bir mobil oyun için yeni bir kısa filmde göründü. Oyuncu ayrıca Depp’in 2020’deki Minamata’dan bu yana ilk büyük oyunculuk rolü olan King Louis XV’i canlandırdığı yeni biyografisi Jeanne du Barry ile beyaz perdeye geri dönecek.

- Reklam -

Johnny Depp, “Modigliani” ile 25 Yıl Sonra Yeniden Yönetmen Koltuğunda

Johhny Depp Al Pacino Modigliani

The Holyywood Reporter’ın haberine göre yıldız aktör şimdi de 25 yıllık bir aranın ardından ilk yönetmenlik projesini üstlenmeye hazırlanıyor. Filmin İtalyan ressam Amedeo Modigliani’nin bir dönüm noktası yaşadığı ve sanatsal anlamda adını tarih defterlerine yazdıracağı konumunu sağlamlaştırdığı Paris’teki 48 saatlik çalkantılı bir dönemi anlattığı söyleniyor. Modigliani filminde ayrıca Al Pacino ve Barry Navidi de yapımcı olarak yer alıyorlar. Filmin çekimlerinin 2023 baharında Avrupa’da başlaması bekleniyor. Hem Depp hem de Navidi, yeni projeyle ilgili olarak şunları söyledi:

Depp: Bay Modigliani’nin hayatının en önemli anlarını ekrana getirmekten inanılmaz derecede onur duyacağım bir hikâye. Büyük zorluklarla dolu bir hayatı vardı, ancak nihai bir zafer kazandı – tüm izleyicilerin özdeşleşebileceği evrensel bir insan hikâyesi.

- Reklam -

Navidi: Bu proje Al [Pacino’nun] kalbine çok yakındı. Al beni yıllar önce Modigliani’nin bir oyunuyla tanıştırdı ve ona anında aşık oldum. Bu, Modi’nin hayatından bir kesit, biyografi değil. Johnny ile tekrar çalışmak benim hayalimdi – o bu harika hikâyeyi ekrana getirmek için inanılmaz bir vizyona sahip gerçek bir sanatçı.”

Johnny Depp’i yıllar sonra yeniden yönetmen koltuğunda izlemek sizce nasıl olacak? Depp’in yöneteceği filmin konusu ilginizi çekti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elijah Wood Yellowjackets 2. sezon

Yüzüklerin Efendisi’nin Yıldızı Elijah Wood, “Yellowjackets”in 2. Sezon Kadrosuna Katıldı

Gece Bekçileri: Diskdünya #29 / Terry Pratchett

Terry Pratchett’ın Devrimlerin Tarihine Saygı Duruşunda Bulunduğu Diskdünya Romanı “Gece Bekçileri” Çıktı