in ,

Johnny Depp’in Yeni Filmi Cannes’da 7 Dakika Ayakta Alkışlandı: Yıldız Aktör Gözyaşlarını Tutamadı

Johnny Depp’in Amber Heard davasından zaferle ayrılmasının ardından izleyicilerle buluşan ilk filmi “Jeanne du Barry”, Cannes Film Festivali’nde ayakta alkışlandı.

Johnny Depp'in Jeanne du Barry Filmi Cannes'da Alkışlandı
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp’in yeni filmi Jeanne du Barry dünya prömiyerini 76. Cannes Film Festivali’nde yaptı. Gösterimin ardından 7 dakika ayakta alkışlanan filmin ardından ünlü oyuncu gözyaşlarına hakim olamadı.

Kendi kuşağının en tanınmış ve başarılı aktörlerinden biri olan Johnny Depp’in adı son zamanlarda eski eşi aktör Amber Heard ile yaşadığı çekişmeli hukuk mücadelesi nedeniyle tartışmalara karışmıştı. Heard’e karşı açtığı ve büyük yankı uyandıran hakaret davasını kazanmasından bu yana ekrandaki ilk rolünde Depp, Maïwenn’in yazıp yönettiği Fransızca dönem draması Jeanne du Barry’de rol alıyor.

Jeanne du Barry’nin prömiyeri kısa süre önce 76. Cannes Film Festivali’nde yapıldı ve seyirciler Depp’in Kral 16. Louis rolündeki performansını alkış yağmuruna tuttu. Variety’nin haberine göre Depp, Jeanne du Barry’nin prömiyerinin ardından yedi dakika boyunca ayakta alkışlanırken gözyaşlarını tutamadı.

- Reklam -

Johnny Depp'in Jeanne du Barry Filmi Cannes'da Alkışlandı

Aldığı tepki karşısında şaşıran aktör balkondan el sallayarak seyircileri selamlarken, Maïwenn gözyaşlarına boğuldu ve seyircilere hitap etti:

“Bu anı sevgilimle, yapımcımla, Le Pacte ile paylaşmak istiyorum. Finanse edilmesi zor bir yapımdı… ve bu anı sinemadaki tüm ekibimle paylaşmak istiyorum.”

YouTube video

Jeanne du Barry Filmi Johnny Depp’in Hollywood’a Geri Dönüşünün Başlangıcı mı?

Johnny Depp’in son performansına verilen coşkulu tepkinin, bu anın zor durumdaki aktörün Hollywood’a geri dönüşünü tetikleyeceği beklentisini yarattığı kesin. Jeanne du Barry’nin prömiyerini Fransa’da düzenlenen Cannes Film Festivali’nde yapan bir Fransız filmi olduğunu unutmamak gerek. Dolayısıyla filmin ev sahibi avantajı muhtemelen sıcak karşılanmasına katkıda bulundu. Depp aynı zamanda ünlü Fransız aktris ve şarkıcı Vanessa Paradis ile 14 yıllık romantik bir ilişkisi olduğu için ülkede sevilen bir figür. Festivale gelişinde Depp, dışarıda toplanan binlerce destekçi hayranı tarafından karşılandı.

Johnny Depp'in Jeanne du Barry Filmi Cannes'da Alkışlandı

- Reklam -

Depp’in Cannes’daki karşılamasının tam teşekküllü bir Hollywood dönüşüne yol açıp açmayacağını zaman gösterecek. Heard’e karşı hakaret davasını kazanmasına rağmen Depp, dava öncesinde ve sırasında ortaya çıkan taciz iddiaları nedeniyle Hollywood’da dışlanmış bir figür olmaya devam ediyor. Oyuncu kısa süre sonra Modigliani biyografisini yönetmek için Al Pacino ile yeniden bir araya gelecek.

Jeanne du Barry’nin ülkemizde ne zaman gösterime gireceği ise henüz bilinmiyor.

Jeanne du Barry Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Depp’in yeni filminden sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Sinemayla ilgili daha fazla içerik için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Görevimiz Tehlike 7: Ölümcül Hesaplaşma Fragmanı Yayında

Görevimiz Tehlike’nin 7. Filmi “Ölümcül Hesaplaşma”dan Yeni Fragman

Titanik Enkazının Yeni Görüntüleri Bazı Gizemleri Çözebilir

Dünyanın En Ünlü Batığı Titanik’in Enkazı İlk Defa Böyle Görüntülendi: 111 Yıllık Gizem Çözülebilir