in

Black Mirror’ın 6. Sezonuna Yıldız İsimler Katıldı

Black Mirror 6. Sezon oyuncu kadrosu şekilleniyor. Netflix’in distopik geleceği teknolojiyle harmanladığı yapımın yeni bölümlerinde yıldız isimler yer alacak.

black mirror 6. sezon oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Black Mirror 6. sezon oyuncu kadrosu için yeni oyuncular açıklandı. Breaking Bad yıldızı Aaron Paul dahil olmak üzere ilk üç bölümde yer alacak olan başrol oyuncuları Netflix tarafından açıklandı.

İngiliz bilimkurgu antolojisi, 2011 yılında Charlie Brooker tarafından yaratıldı ve bölümlerinin her biri fütüristik teknolojinin ne gibi korku ve zarara yol açabileceğini işledi. Geleceğin toz pembe olmadığını gösteren yapım, aynı zamanda mevcut toplumun izleyebileceği birkaç farklı yolu da yansıttı. Dizi ilk olarak İngiltere’nin Channel 4 kanalında iki sezon ve bir Noel özel bölümü ile yayınlandı. Ancak kanalın bütçesi ek yardım olmadan gelecekteki dizilere izin vermiyordu. Sonunda Netflix yapımı satın aldı ve dizinin yeni üç sezon ve interaktif bir bölüm olan Bandersnatch’i hazırladı. Black Mirror’ın şimdilik yayınlanan son sezonu olan 2019’da çıktı. Bu nedenle izleyiciler birkaç yıldır maceranın geri dönüşünü heyecanla bekliyorlar.

Koronavirüs başlangıcında salgın sonrası psikolojilerimiz düzelene kadar dönmeyeceği açıklanan, nihayet geçen mayıs ayında geleceği resmen duyurulan 6. sezon için şimdi de resmi oyuncu kadrosu duyuruldu.

- Reklam -

Black Mirror 6. Sezon, Breaking Bad Oyuncusu Aaron Paul’u da Kadrosuna Dahil Etti

Black Mirror 6. sezon

Variety’nin haberine yeni sezon, belki de şimdiye kadarki en tanınmış yıldızlarla dolu bölümlere sahip olacak. Listede yer alan isimler şöyle: Zazie Beetz (Deadpool 2), Paapa Essiedu (I May Destroy You), Josh Hartnett (Lucky Number Slevin), Aaron Paul (Breaking Bad), Kate Mara (House of Cards), Danny Ramirez (The Falcon and the Winter Soldier), Clara Rugaard (Teen Spirit), Auden Thornton (This Is Us) ve Anjana Vasan (Spider-Man: Far From Home).

Açıklanan isimler dizinin 3 bölümünde yer alacak ve birçoğu bilimkurgu ve korku türlerinde deneyime sahip gözüküyor. Örneğin Josh Hartnett, slasher devam filmi Halloween H20: Twenty Years Later, uzaylı istilası komedisi The Faculty ve dönem korku dizisi Penny Dreadful’da yer aldı. Kate Marra American Horror Story ve Urban Legends: Bloody Mary’de, Danny Ramirez ise Tales of the Walking Dead ve Hulu’nun No Exit’in de oynadı. Aaron Paul her ne kadar Breaking Bad ile adını duyursa da, şimdilerde HBO’nun şu sıralar 4. sezonu yayınlanan dizisi Westworld’ünde oynuyor.

- Reklam -

Black Mirror önceki sezonlarında da farklı isimler ile birliktelik kurmuştu. Netflix’in telif haklarını satın almasıyla Bryce Dallas Howard, Miley Cyrus, Anthony Mackie ve Yahya Abdul-Mateen II gibi oyuncular dizide yer alsa da, Channel 4 dizisi bile önemli oyuncuları içeriyordu. Bunlara Daniel Kaluuya, Jodie Whittaker, Hayley Atwell ve Domhnall Gleeson da dahildi.

Oyuncu kadrosu açıklanan 6. sezonun çıkış tarihi konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Black Mirror 6. sezon oyuncu kadrosu hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Önceki sezonların gidişatını nasıl bulmuştunuz? Yeni sezon beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Sıradan oyuncular.Hiçbiri yıldız değil.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney Plus'tan Türkiye Çevirmenlerine Uyarı

Disney Plus’tan Türkiye’deki Altyazı Çevirmenlerine Uyarı: “Hassas Konulara Dikkat Edilsin”

ryan gosling marvel nova

Ryan Gosling, Marvel Dedikodularına Cevap Verdi: Nova Rolünü Üstlenmeyecek