Menu
in

Punisher’ın Üçüncü Sezon Hazırlıkları İptal İhtimaline Rağmen Sürüyor

Punisher’ın yapımcısı Steve Lightfoot’un üçüncü sezona dair umut ve planları sürüyor. Başarılı yapımcı dizinin üçüncü sezonunda Daredevil ve Kingpin’i görmek istediğini söyledi.

Netflix’te yer alan Marvel dizilerinin teker teker iptal edildiği bu dönemde, hepimiz ikinci sezonu yayınlanan Punisher’ın da iptal edilenler kervanına katılmasını endişeyle beklemeye koyulduk. Dizinin başlangıç sezonuna göre izleyici rakamlarındaki düşüş de hayranların bu korkusunu iyice artırdı.

Ancak serinin başındaki isim Steve Lightfoot, belli ki hem umudunu yüksek tutuyor hem de şimdiden dizinin devamıyla ilgili planlar yapıyor. Çünkü kendisi olası bir üçüncü sezonda Daredevil (Charlie Cox) ve Kingpin’i (Vincent D’Onofrio) de dizide görmek istediğini söyledi.

Heroic Hollywood’a konuşan Lightfoot, üçüncü sezonla ilgili umutlarını şu sözlerle aktardı:
“Evet. Her ikisi de harika karakterler. Çizgi romanlarda Daredevil ile Punisher’ın arasında pek çok şey yaşandığı hepimizin malumu. Bunlardan bazılarını kurcalamak harika olurdu. Aynı şey Punisher fasiküllerinde çok fazla yer alan Kingpin gibi kötü adamlar için de geçerli. Eğer bu karakterlerden bazılarını diziye getirebilmeyi becerebilirsek süper olurdu.”
Eğer dizi iptal edilirse tüm bu hayaller rafa kaldırılacak elbette. Ama belki de gelecekte Disney’in kendi platformu Disney Plus’ta bu üçlüyü izleriz. Siz ne dersiniz? Bu üç karakteri yeni sezonda izlemek ister miydiniz?

- Reklam -

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Yorum Yap

Exit mobile version