Menu
in , ,

“Squid Game” Benzeri Temasıyla Öne Çıkan Kore Dizisi “The 8 Show”dan Yeni Fragman

“The 8 Show” ile Netflix, Güney Kore yapımı dizi kütüphanesini genişletiyor. “Squid Game” benzeri temasıyla dikkat çeken yapımdan yeni fragman paylaşıldı.

The 8 Show dizisi ufukta gözüktü. Netflix’in yeni Kore draması, tema olarak platformun bir başka hit yapımı olan Squid Game ile benzerlik taşıyor. Yapımdan yayınlanan yeni fragman, bu benzerlikleri daha ön plana çıkartıyor.

190’dan fazla ülkede yayın yapan dijital platform Netflix, hizmet verdiği ülkelerin pazarlarında geliştirdiği yapımlarla da adından söz ettiriyor. 2021’de izleyicilerle buluşan Squid Game sonrası platform Güney Kore pazarına 2.5 milyar dolarlık bir yatırım yapan platform, şimdi yeni dizisi ile meyveleri toplamaya hazırlanıyor.

İlginizi çekebilir: Squid Game Sevenlerin İzlemesi Gereken Film ve Diziler

- Reklam -

The 8 Show isimli dizi, Squid Game benzeri teması ile adından söz ettiriyor. Yapımdan yayınlanan ilk fragman dizinin atmosferine dair bazı detaylar vermişti. Netflix yeni paylaştığı bir başka tanıtımla birlikte dizinin ana hatlarını da ortaya koymaktan çekinmedi.

The 8 Show Dizisi Konusu ve Oyuncuları

The 8 Show dizisi sekiz kattan oluşan tuhaf ve gizemli bir binada mahsur kalan sekiz kişinin kendilerini sonradan ölümcül tehlikelerle çevrelenecek bir yarışmanın ortasında bulmalarını konu alıyor. Oyuncular yarışmada ilerledikçe daha fazla para kazanıyor, ancak oyunlar da giderek masumiyetini yitiriyor.

Dizi ilhamını Bae Jin-Soo’nun popüler webtoon serisi Money Game’den alıyor. Çeşitli kesimlerden yarışmacılara odaklanan dizi, büyük para ödülünü kazanmak için hangi sınırların aşılabileceğini sorguluyor.

Orijinal adı Deo Eiteu Syo olan dizinin oyuncu kadrosunda Anzu Lawson (The Blacklist), Rich Ting (The Man in the High Castle), Ryu Jun-Yeol, Chun Woo-hee, Park Hae-joon ve Bae Sunh-woo gibi isimler bulunuyor.

The 8 Show Yeni Fragman | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan yeni fragman, sekiz kişinin sıradan hayatlarından vazgeçerek yarışmaya adım attıkları süreçle başlıyor. Yarışmacılar başlangıçta bunun basit bir reality-show’u olduğuna inanıyor. Ancak zaman geçtikçe “asıl oyunun ne hakkında olduğunu” fark ediyorlar.

Dizinin yönetmenliğini ise Bisang seoneon ve Gwansang ile tanınan Han Jae-rim üstleniyor.

The 8 Show dizisi 17 Mayıs 2024 tarihinde Netflix platformunda yayına girecek.

The 8 Show dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Yahoo

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version