Menu
in

Succession 4. Sezon Onayını Aldı: Sevilen HBO Dizisi Maceralarına Devam Ediyor

Succession 4. sezon onayı aldı. Sevilen HBO dizisi, Roy ailesinin maceralarını hayranlarla buluşturmaya devam ediyor.

Succession 4. sezon onayı aldı. HBO tarafından yayınlanan ve 3. sezonuna henüz başlayan dizi şimdiden bir sonraki sezonunu garantiledi.

2. sezonun ardından verilen yaklaşık iki yıllık aradan sonra merakla beklenen drama dizisi yeni sezonuyla ekranlara geldi. HBO’nun sevilen dizisi Succession şimdiden Watchmen ve Lovecraft Country gibi başarılı yapımlarının arasında yerini almayı başardı. 3. sezonun yayınlanmasıyla birlikte ödüllü drama dizisi yaklaşık 1.4 milyon izleyici ile HBO Max’in en iyi açılış yapan yapımları arasında zirvedeki yerini aldı. Ancak Jesse Armstrong imzalı yapım hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. HBO tarafından yapılan açıklamaya göre ödüllü dizi Succession 4. sezon onayını aldı.

HBO Yapımcı Yardımcı Başkanı Francesca Orsi dizinin yeni sezonunu şu şekilde duyurdu:

- Reklam -

“Jesse Armstrong, Succession dizisinin her yeni sezonuyla en çılgın beklentilerimizin üstüne çıkmayı başarıyor. Roy ailesinin iç çemberini daha derinden bir inanç, insanlık ve sarsılmaz bir içgörü ile anlatıyor. Bu sezonda çok farklı olmayacak. Ayrıca kendisinin bir sonraki sezona ne sakladığını görmek için oldukça heyecanlıyım.”

Succession 4. Sezon ile Ekranlara Veda Edebilir

Dizinin yazarlarından Georgia Pretchett yaptığı bir röportajda Jesse Armstrong’un yapım ile ilgili düşüncelerini aktardı:

“Bana kalırsa dizi en fazla beş sezon olur ama dört sezon daha olası. Şu noktada Jesse Armstrong bir sezon daha diyor fakat bunu her seferinde söylüyor. Yine de elimizde iyi bir son var.”

Dizi temel olarak Roy ailesinin baba ve çocukları arasındaki güç dengelerini konu alıyor. Çocuklar bir yandan ailesine olan sorumluluk ve bağlarını korumaya çalışıyor. Diğer yandan da güç ve başarıya arasındaki dengeyi kurmalarını izliyoruz. Ailenin başındaki isim Brian Cox tarafından canlandırılan Logan Roy. Ailenin dört yetişkin çocuğu ise Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) ve Connor (Alan Ruck) olarak ekranlarda yer alıyor.

İki yıllık aradan sonra izleyicisi ile buluşan yapım, kadrosuna eski isimleri yeniden kazandırıyor. Önceki sezonlardan tanıdığımız Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfayden, Dagmara Domincyzk gibi isimler bu sezonda ekranlarda olacak.

4. sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı.

Siz Succession hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version