Menu
in

Superman’in Henry Cavill’i The Witcher’da Başrol Oynamak İstiyor

Superman rolüyle ününe ün katan Henry Cavill, Netflix’in The Witcher dizisinde Geralt’ı oynamak istediğini açıkladı.

DC sinematik evreninde çelik adam Superman’ı canlandıran Henry Cavill, son filmi Mission Impossible: Fallout için IGN’le gerçekleştirdiği bir röportaj sırasında Netflix’in The Witcher dizisinde Geralt’ı canlandırmaktan büyük mutluluk duyacağını açıkladı.

Video oyunlarını, bilhassa da Skyrim ve World Of Warcraft’ı çok sevdiği bilinen ünlü aktör, IGN muhabirinin şu sıralar ne oynadığı sorusuna şu yanıtı verdi:
“The Witcher 3 oynuyorum. Baştan sona her şeyiyle bitirdim. O oyunu çok seviyorum. Gerçekten de güzel bir oyun. […] Kitapları da harika. Gerçekten ama gerçekten çok iyiler.”
IGN muhabiri bunun üzerine yakın zamanda çekimleri başlayacak dizide Geralt’ı oynayıp oynamak istemeyeceğini sormuş:
“Kesinlikle isterim. Evet, bu inanılmaz bir rol olurdu.”
Öte yandan Netflix’in diziyle ilgili çalışmaları hâlâ devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere kısa süre önce Yennefer rolü için seçmeler yapılmış, katılımcılar arasında Yılmaz Erdoğan’ın eşi Belçim Bilgin’i de görmüştük. Ondan önce de Mark Hamill hayranlarının isteği üzerine Vesemir rolüyle ilgilenebileceğini söylemişti. Bununla birlikte Netflix tarafından henüz dizide her alacak oyunculara yönelik resmi bir açıklama gelmedi.

Dizinin en erken 2020’de gösterime girmesi bekleniyor.

- Reklam -

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Yorum Yap

Exit mobile version