Menu
in , ,

Tekken: Bloodline Fragmanı: Popüler Oyun Serisi Netflix Dizisi Oluyor

Tekken: Bloodline fragmanı yayınlandı. Netflix, popüler dövüş video oyunu serisine dayanan yeni bir anime serisi ile geliyor.

Tekken: Bloodline fragmanı yayınlandı. Netflix, popüler oyun serisi için yeni bir anime dizisi hazırladı. Namco‘nun klasik dövüş turnuvalı video oyunu serisi, yeni bir uyarlama ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

İlk defa 1994 yılında piyasaya sürülen Tekken, tüm zamanların en popüler ve başarılı dövüş video oyunlarından biridir. Bugüne dek birçok oyunu çıkan seri ayrıca farklı eğlence sektörlerine de uyarlanmıştır. Neredeyse otuz yıla yayılan oyun serisi, birçoğu iç içe geçen ve başlıktan başlığa taşınan çok sayıda karakter ve alt konu tanıttı. Oyun, göğüs göğüse dövüşe odaklanıyor ve her farklı karaktere, çeşitli oynanabilir kişilere atanan arka plan ve kişisel ayrıntılara ek olarak, gerçek dünya dövüş tarzlarına dayanan benzersiz bir hareket seti veriyor.

Dizinin baş karakteri, büyükbabası efsanevi Heihachi’yi arayan Jin Kazama’dır. Fragman, Jin’in dövüş sanatları eğitimi ile başlıyor, ancak serinin evreninin mistik tarafı, kısa süre sonra iblislerin ve ölümcül süper güçlerin ortaya çıkmasıyla bir anda değişiyor.

- Reklam -

Tekken: Bloodline Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

 

“Güç her şeydir.” Jin Kazama, aile savunma sanatlarını ve Kazama Tarzı Geleneksel Dövüş Sanatlarını erken yaşta annesinden öğrenmişti. Fakat korkunç bir kötülük aniden ortaya çıkıp sevdiği her şeyi yok edince hayatı mahvoldu. Buna engel olamadığı için kendine kızan Jin, bir intikam sözü verdi ve mutlak gücün peşine düştü. Fakat onun bu arayışı dünyada büyük bir savaşa yol açacak – The King of Iron Fist Tournament.

Jin’in görevi, fragman içerisinde görünen bir slogan aracılığıyla ortaya çıkıyor: “Kader çağırdığında, karanlık bir kahraman yükselecek.” Animenin konusu esas olarak Jin ve ailesine odaklanıyor gibi görünse de, video oyunlarından tanınan ve çoğunlukla fragmanın sonunda bir sekans halinde yanıp sönen King ve Paul gibi birkaç tanınabilir karakterle dizide ayrıca yer alacak.

Şu an için tam çıkış tarihi açıklanmayan Tekken: Bloodline‘ın 2022 yılı içerisinde dijital yayın devinin kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor.

Tekken: Bloodline için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce bu animasyon uyarlaması, live action film uyarlamalarına göre daha iyi mi olacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version