Menu
in

Tom Hiddleston ve Claire Danes, Apple’ın Yeni Korku Dizisi “The Essex Serpent”ta Bir Araya Geliyor

The Essex Serpent dizisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Apple TV+’ın yeni korku dizisinden Tom Hiddleston ve Claire Danes’li bir afiş yayınlandı.

The Essex Serpent dizisi için geri sayım sürüyor. Başrollerinde Tom Hiddleston ve Claire Danes’ın yer aldığı Apple TV+ korku dizisi için gala gerçekleşti ve yeni bir afiş yayınlandı.

Sarah Perry’nin 2016 yılında yayımlanan aynı adlı romanına dayanan İngiliz dizisi, Anna Symon (Indian Summers) tarafından senaryolaştırıldı ve Clio Barnard (The Arbor) tarafından yönetildi. Dizide başrolde yer alan Tom Hiddleston ve Claire Danes’e ek olarak, en son 2020’de 8. sezon ile final yapan Homeland’de rol alan Frank Dillane, Clémence Poésy ve Hayley Squires gibi isimler rol alıyor.

Claire Danes, efsanevi bir yılan avında Londra’dan Essex’e taşınan bir dul olan Cora Seaborne karakterini canlandıracak. Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen karakterlerinden biri olan Loki karakteriyle tanınan Tom Hiddleston ise köyün papazını canlandıracak. İkili yılanı bulmak için takım kuracaklar, ancak yaşayan yerel bir trajedi nedeniyle bölgedeki insanlar yılanı çağırdığı için ikiliyi suçlayacaklar.

- Reklam -

The Essex Serpent Dizisi 13 Mayıs’ta Aplle TV+’ta Macerasına Başlıyor

Yaklaşık bir ay önce ilk görselleri paylaşılan The Essex Serpent’ın afişi de paylaşıldı.

Henüz sadece afişi ve birkaç dizi içi görseli paylaşılan yapımla ilgili bir fragman paylaşılmış değil. Ancak buna rağmen dizinin galası gerçekleşti ve yıldız oyuncu kadrosu için özel bir gösterim yapıldı. Yeni nişanlanan Tom Hiddleston da, nişanlısı Zawe Ashton ile birlikte etkinliğe katıldı.

Hiddleston, karmaşık karakterini şu şekilde anlattı:

“Sanırım Will’in amaç ve görev anlayışını ve cemaat üyelerinin endişelerini kontrol altına almaktan duyduğu şiddetli sorumluluğun nasıl bir şey olacağını düşünerek başladım. Bu durum onun dünyasının artan çalkantısıyla çatışan bir görev duygusu gibi. Yani Essex Yılanı aynı zamanda bir bakıma yüzeyin derinliklerinde olan şeylerin, fikirlerin, bizim bilmediğimiz ve anlamlandıramadığımız duyguların bir sembolü gibi. Will’de ve hayatta olma deneyimine ilişkin anlayışında henüz kavrayamadığı derinlikler var ve bu karakteri oynamaktan gerçekten zevk alıyorum…”

Dizinin ilk iki bölümü 13 Mayıs 2022 Cuma günü Apple TV+ kütüphanesindeki yerini alacak.

The Essex Serpent’ın konusunu ve oyuncu kadrosunu sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Hello Magazine

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version