Menu
in , ,

Hayalet Avcıları Geri Dönüyor: “Frozen Empire” Filminden Yeni Fragman

Ghostbusters: Frozen Empire filmi için geri sayım sona eriyor. Hayalet Avcıları ekibinin son macerasından yeni fragman paylaşıldı.

Ghostbusters: Frozen Empire filmi çok yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni Hayalet Avcıları macerası için son fragman paylaşıldı.

New York, ürperten dondurucu bir rüzgâr ve yaklaşan hayalet tehdidi ile çalkalanıyor… Hayalet Avcıları: Ürperti filminin yeni fragmanı, serinin otuz yıl önce başladığı yere nostaljik bir dönüş vaat ediyor.

Devam filminde tecrübeli Hayalet Avcıları, yeni katılanlarla birlikte Manhattan’ın kalbine geri iten hayalet riskleri hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Bir zamanlar ilk ekip tarafından yok edilen geçmişin hayaletleri intikam için ortaya çıkıyor.

- Reklam -

Geçen yılın kasım ayında Ghostbusters: Frozen Empire’ın ilk fragmanı yayınlanmış ve devam filmine bir ilk bakış sunmuştu. Kısa süre önce yayınlanan son fragman ise korku faktörünü daha önce görülmemiş seviyelere çıkarıyor ve hem deneyimli isimleri hem de yeni kanları, ikonik proton paketleriyle silahlanmış olarak korkunun kendisiyle yüzleşirken gösteriyor.

Ghostbusters: Frozen Empire Filmi Ekibi Yeniden Bir Araya Getiriyor

Devam filminde Manhattan’ın donmuş sokakları ürkütücü bir atmosfere bürünüyor. Vatandaşlar, New York’un yaz sıcağında bile donarak esrarengiz bir teröre yenik düşüyor. Hayalet Avcıları bu benzersiz vakanın ciddiyetini fark ediyor ve yaşayanlarla ölüler arasındaki sınırın bulanıklaştığını anlıyor. Çağrıya kulak veren orijinal ekip, genç nesille güçlerini birleştirerek dünyayı kurtarmak için savaşa giriyor.

Yapım, 2021’de vizyona giren Ghostbusters: Afterlife filminde yer alan Spengler ailesine odaklanarak ilerlemeye devam ediyor. Trevor (Finn Wolfhard), Phoebe (Mckenna Grace) ve Callie Spengler (Carrie Coon), Paul Rudd’un canlandırdığı Gary Grooberson ile birlikte çalışıyor. Görüntüler ayrıca Dan Aykroyd’un Dr. Ray Stantz’ı öne çıkarırken Ernie Hudson, Bill Murray ve Patton Oswalt’ın da ikonik rollerine geri döndüğünü gösteriyor.

Ghostbusters: Frozen Empire Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yönetmen Gil Kenan ve senarist Jason Reitman, hayranları nostaljik bir hortlak şölenine davet ediyor. Hayalet Avcıları: Ürperti, 22 Mart 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Ghostbusters: Frozen Empire filmi hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version