Menu
in

KR Kitap Kulübü #6 | Engin Türkgeldi – Orada Bir Yerde

Kayıp Rıhtım Kitap Kulübü tüm hızı ve heyecanıyla devam ediyor. Altıncı etkinlikte beraber okuyacağımız kitap Engin Türkgeldi’nin “Orada Bir Yerde” adlı eseri oldu. 15 Mart tarihinden itibarense forumda birlikte tartışacağız. Hepinizi bekliyoruz! Özel bir sürprizimiz de var.

Birlikte kitaplar okuyup tartışmanın kıymetini çok iyi biliyoruz. Hem farklı fikirleri görmemizi sağlıyor hem de edebiyattan aldığımız keyfi katlıyor. Bu nedenle Kayıp Rıhtım Kitap Kulübü bizim için çok ama çok değerli.

Attığımız altıncı adımda sizi harika bir özel etkinlik bekliyor. Bu sefer kulübümüzde bir yazarı ağırlayacağız. “Orada Bir Yerde“nin yazarı Engin Türkgeldi’yi kulübümüze konuk edeceğiz. Kitabı beraber tartıştıktan sonra kendisine hem eseriyle hem de edebiyatla ilgili sorularımızı yazacağız. Etkinliğin detayları için forumdaki etkinlik başlığına bekleriz.

Can Yayınları etiketiyle çıkan fantastiğin kıyısında dolaşan öykü kitabının dünyasına birlikte dalalım. Tanıtım bülteni şu şekilde.
Çenemde demir halatlar vardı sanki, tek tek, yavaş yavaş koptuklarını duyuyordum. Üzerimdeki adamın ağırlığından nefesim bağırmaya yetmiyordu. Cansız bir inleme sürünerek ancak çıktı ağzımdan. Pas tadı geliyordu belli belirsiz. Gözlüklü, dişime asılmaya devam ediyordu. En sonunda bir çatırtı duydum, çene kemiğim parçalanmıştı sanki. İçimde bir boşluk hissettim.

- Reklam -

Engin Türkgeldi’nin Orada Bir Yerde’si, benzerine pek az rastladığımız bir öykü dünyası çıkarıyor karşımıza. Alabildiğine görsel, dünya edebiyatının tanıdık öykülerine ve atmosferine göndermelerle ilerleyen, fantastiğin kıyısında bir öykü dünyası bu. Terk edilmiş kasabalar, köleler, peygamberler, cüceler, krallar ve dağ bayır dolaşan bilge kişiler… Bir solukta, düşünerek, şaşırarak okuyacaksınız.
Önemli Not: Kitabın tartışması 15 Mart’ta başlayacaktır.


Son olarak etkinlikler hakkındaki gelişmeleri takip edebileceğiniz Kayıp Rıhtım Kitap Kulübü’nün ana başlığına hepinizi bekleriz.

Şimdiye kadar yaptığımız tüm etkinliklere buradan (eski etkinlikler her zaman tartışmaya açık) bakabilirsiniz. Aynı zamanda etkinlikleri Goodreads’ten takip etmek için KR Kitap Kulübü’nün grubunu ve Kayıp Rıhtım’ın ana hesabını takip etmeyi unutmayın.

Şimdiden keyifli okumalar dileriz. Etkinlik başlangıcında başlığa uğramayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Yorum Yap

Exit mobile version