Menu
in

İnternetten Kitap Alışverişi Yapmanın Alternatif Yolu: “Halk Kitabevi”

İnternetten kitap alırken göz atabileceğiniz yeni bir alternatif var. Halk Kitabevi, geniş yelpazesiyle birçok farklı ürüne ev sahipliği yapıyor.

Ev dekorasyonundan kırtasiyeye, çocuklara özel kitap ve kitap setlerinden rengârenk ajanda ve defterlere kadar oldukça geniş kategorilerde, çeşitlendirilmiş ürünler içeren Halk Kitabevi alışverişlerde en önemli düsturu hiç geri planda bırakmıyor. Çevrimiçi alışverişler için en önemli kriterlerden birisi olan o düstur da güvenilir bir adres olmak.

Güvenilir bir satış sitesi olmak için de pek tabii ki belli başlı bazı kriterleri gerçekleştireceğinizi beyan etmeniz, beyan etmekle de kalmayıp hayata geçirmeniz gerekiyor. Halk Kitabevi’nin yılları geride bırakan tecrübesi, altyapısı ve her geçen gün daha kuvvetli prensiplerle yükseğe taşıdığı hizmet kalitesi onu güvenilir bir adres olmanın da ötesine; vazgeçilmez bir kitapçı hâline taşıyor.

Bu durumların da ötesinde, web sitesinde de kolayca görülebilen ve taahhüt ettiği standartları gerçekleştirdiğine ilk siparişinizde bile tanıklık edebileceğiniz bazı hizmet standartları bulunuyor. İlmek ilmek ördüğü, kullanıcı deneyimini önceliklendirerek şekillendirdiği bu hizmet standartları ise bu kitabevi için güvenilir online kitabevi tanımlamasının yapılmasını sağlıyor.

- Reklam -

Güvenilir bir alışveriş için beklentilerinizi gözlerinizin önüne getirin ve maddelendirerek saymaya çalışın. Emin olun, Halk Kitabevi’nin ilgili standartlarıyla birebir örtüştüğünü şaşırarak fark edeceksiniz.

İşte o standartlar:

Erişilebilir Kitabevi

Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Almanya’dan da erişilebilir olma özelliği taşıyan Halk Kitabevi, WhatsApp hatlarıyla telefonlarınız aracılığıyla bir tıkla ulaşabileceğiniz müşteri temsilcilerine sahip. Haliyle, siparişinizin durumuyla alakalı an be an bilgi alabileceğiniz bir online kitabevi olma özelliği taşıyor.

Sipariş Kolaylığı

İnternet sitelerinde alışveriş yaparken sipariş aşaması sizin için çok karmaşık geliyorsa Halk Kitabevi sizin için de bir çözüm üretmiş durumda. 0212 975 21 10 numaralı telefondan ulaşabileceğiniz sipariş hattı aracılığıyla siparişinizi telefon vasıtasıyla verebilir, 0530 762 87 93 numaralı WhatsApp hattı üzerinden de siparişinizin takibini gerçekleştirebilirsiniz.

Kapıda Ödeme Seçeneği

Online kitap alışverişlerinin en ayrıcalıklı yönlerinden birisi ise aradığınız güven niteliğini sunabilmek adına kapıda ödeme seçeneğinin yer almasıdır. Halk Kitabevi, kapıda ödeme seçeneği ile indirimli kitapları 150 ₺ ve üzeri siparişlerinizde ücretsiz kargo aracılığıyla sizlere ulaştırmaktadır. Dolayısıyla kitap alışverişiniz için kredi kartınızın olmasına gerek kalmamaktadır.

Bir Tıkla Sipariş Takibi

Siparişinizi verdikten sonra takibini an be an yapabilmeniz için bütün mecralarda gerekli altyapısı kurulu olan Halk Kitabevi, sitesinde yer alan “sipariş takibi” ekranı sayesinde sizlere sipariş kodunuz, sipariş verirken belirttiğiniz e-posta adresini ve ekranda gördüğünüz güvenlik kodunu girerek pratik biçimde siparişinizi takip edebileceğiniz bir yapıya sahip.

%100 Orijinal Ürün

İnternet alışverişlerinde kullanıcıların en büyük korkusu olan korsan ürün veya sipariş verilen ürünün yerine alakasız ürünlerin gönderilmesi gibi olumsuzluklara Halk Kitabevi’nden vereceğiniz siparişlerde rastlamazsınız. Halk Kitabevi; kitaplardan hobi ürünlerine kadar bünyesinde satışa sunduğu bütün ürünlerin % 100 orijinal olduğunu taahhüt etmektedir.

Sosyal Medyada Aktif İletişim

Telefonla iletişimin yanı sıra, ulaşılabilir olmanın son kriterlerinden biri hâlini almış olan sosyal medya iletişimi evresinde de Instagram, Facebook ve Twitter’da özel mesaj vasıtasıyla aktif bir iletişim kurabilir, Halk Kitabevi web sitesi üzerinden gerçekleştirdiğiniz siparişlerinizin akıbetini öğrenerek güncel kampanyaları takip edebilirsiniz.

Güvenlik Koşulları, Garanti ve İade Şartları

Alışveriş standartlarını şekillendiren ve online siparişlerde kullanıcıların hakkını gözeten güvenlik koşulları, garanti ve iade şartları gibi hususlara Halk Kitabevi’nin web sitesinde kolayca ulaşabilir, şeffaf biçimde bilgi alabilirsiniz.

Sponsorlu İçerik

Reklam ve iş birliği fırsatlarımız hakkında bilgi almak için reklam@kayiprihtim.com adresinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yap

Exit mobile version