Menu
in ,

“Deadpool & Wolverine” Filmine Az Bir Süre Kala Sürpriz Gelişme: Ek Sahneler Çekiliyor

Deadpool & Wolverine filmi için ek çekimlere gidildiği iddia ediliyor. Yönetmen Shawn Levy hayallerindeki filmi ekrana yansıtmakta kararlı.

Deadpool & Wolverine filmi ek çekim sahneleri ile gündeme geldi. Filmin çıkış tarihine aylar kala ekibin yeniden kamera karşısına geçtiği iddia ediliyor.

Marvel ve Disney tarafı oldukça hareketli günlerden geçiyor. Deadpool serisinin üçüncü filmi olan Deadpool &Wolverine’in kısa süre önce yayınlanan yeni fragmanı Hugh Jackman’ın Wolverine rolüne daha geniş bir bakış sunarken Marvel Sinematik Evreni’ne de uzun zamandır beklenen mutantları tanıtıyor.

Sosyal medyada Deadpool and Wolverine ekibinin yeniden kamera karşısına geçtiği söyleniyor. Reddit üzerinden yapılan sızıntıda bazı sahnelerin yeniden çekildiği ve bu çekimlerin mayıs ayında da devam edeceği iddia ediliyor. Bazı hayranlar bu çekimlerin yeni mutant karakterleri ekrana taşımak üzere yapıldığını söylerken bazıları ise Doctor Strange in the Multiverse of Madness yapımında olduğu gibi filmin gidişatını tamamen değiştirebilecek çekimler olabileceğine dikkat çekiyor.

- Reklam -

Deadpool’un üçüncü filminin en heyecan verici taraflarından birisi daha öncesinde ekrana yansıyan mutantları bir kez daha beyaz perdede gösterecek olması. Dolayısıyla yeni çekimlerde daha öncesinde açıklanmayan sürpriz isimlerin olabileceği söylentileri de var. Şimdiye dek Jennifer Garner’ın Elektra olarak yer alacağı açıklandı. Ancak Patrick Stewart, Ian MacKellen, Dafne Keen, Channing Tatum ve Blake Lively gibi isimlerin de ek sahneler sonrasında film kadrosuna katılabileceği iddialar arasında.

Shawn Levy: “Deadpool & Wolverine Oldukça Eğlenceli Bir Film Olacak”

Son yıllarda süper kahraman filmlerinin gişede beklenen etkiyi gösterememesi ile birlikte Marvel’ın ilk yetişkinlere yönelik filminin üzerinde baskı çoğalıyor. Yönetmen Shawn Levy ise geçen günlerde verdiği röportajda hayalindeki filmi yapmaya çalıştığını ve ortaya oldukça eğlenceli bir film çıktığını dile getirmişti:

“Bu kadar iyi çalışan bir tekerleği yeniden keşfetmeye gerek yok. Disney ve Marvel besin zincirinin en tepesindeki isimler, Ryan ve bana tam da hayal ettiğimiz gibi bir film yapmak için destek oldu.

İzleyiciler onlara iyi vakit geçirtecek yapımlara aç kaldılar. (Filmleri) keyiflenerek, başka dünyalara yelken açarak ve eğlenerek izlemek istiyorlar. Barbie ya da Oppenheimer gibi filmler de izleyicilere böyle bir fırsat sunduğunda onlar da salonları dolduruyorlar. Bu film de izleyicilerin eğlenmesini temel alıyor. Eminim ki eğlenceli bir film olacak.”

Yönetmenlik koltuğunda Shawn Levy’nin yer aldığı yapım 26 Temmuz 2024 tarihinde vizyona girecek. Yapımda Reynolds ve Jackman’a ek olarak Morena Baccarin, Lewis Tan, Rob Delaney ve Brianna Hildebrand gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shawn Levy, “Deadpool & Wolverine” Öncesi Herhangi Bir Marvel Filmi İzlemek Gerekmediğini Açıkladı

Siz Deadpool & Wolverine filminin yeniden kamera karşısına geçmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book Movie

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version