Menu
in

ANKET: Avengers: Endgame Filminde Kim/Kimler Ölecek?

Beklenen sona günler kalmışken Avengers: Endgame filminde kim veya kimlerin ölebileceğiyle ilgili forumlarımızda bir anket başlattık!

Ve nihayet, o beklenen güne sayılı bir zaman kaldı. Yarın gece aramızdan birkaç şanslı kişi gece yarısı Avengers: Endgame filmini izleme fırsatına erişecek. Ertesi gün itibarıyla da bizler sinemalara koşacağız. Böylece 10 küsür yıllık macerada bir devir sonlanmış olacak. Marvel CEO’su Kevin Page her ne kadar 3. fazın bitişi Avengers: Endgame değil, Spider Man: Far From Home olacak dediyse de bizler için bitiş bu filmle yaşanacak.

İşte bizler de, hazır son 2 gün kalmışken filmi merakla bekleyen kesim olarak forumlarımızda bir anket açalım; kim veya kimlerin öleceğiyle ilgili teori üretelim dedik. Film çıkana kadar sürece olan ankette öleceğini düşündüğünüz karakterleri seçebilir ve Rıhtım okurları olarak ölmesine en çok ihtimal verdiğimiz kişileri böylece görmüş oluruz diye düşündük.

Ankete katılmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Bunun yanında, sadece ankete katılım değil, aynı zamanda öleceğini düşündüğünüz isimlerin neden o karakterler olduğunu da forumda belirtmenizi ve böylece tartışmayı daha da keyifli hale getirebiliriz! Bu nedenle haberimizin forum başlığını da direkt olarak Avengers: Endgame Arazisi konusuna yönlendirdik.

- Reklam -

Son olarak sizden bir ricamız var. Sızdırılan görüntüler üzerine yorum yapmamanızı veya spoiler vermemenizi özellikle rica edeceğiz. Filmi heyecanla bekleyenlerin seyir zevkini kaçırmamak adına da bu konuda dikkatli olmanızı diliyoruz.

Herkesi forumlarımıza bekliyoruz!

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version