Menu
in ,

Timothée Chalamet’li “Bones and All” Filminden Yeni Fragman Paylaşıldı

Bones and All filminden yeni fragman paylaşıldı. Luca Guadagnino’nun yönettiği filmin başrollerinde Timothée Chalamet ve Taylor Russell yer alıyor.

Bones and All filminden yeni ve daha ayrıntılı bir fragman paylaşıldı. Yeni Luca Guadagnino filminde başrollerde yer alan Timothée Chalamet ve Taylor Russell, insan eti yiyen iki aşığın 1980’lerin Amerikasında geçen macerasını anlatıyor.

Camille DeAngelis’in aynı adlı romanından uyarlanan Bones & All, Russell’ı henüz gençken babası (André Holland) tarafından terk edilen bir “yamyam” olan Maren’i canlandırıyor. Yola çıkan Maren, 80’ler Amerika’sını dolaşmak için yoldaşlık ararken, kendisini anında bağlı hissettiği bir yamyam olan Chalamet’in oynadığı Lee ile karşılaşıyor ve maceraları böylece başlamış oluyor.

Luca Guadagnino’nun yönettiği Bones & All, ilk filmleri Call Me By Your Name ile dünya çapında ünlenmesini sağladığı Timothée Chalamet ile ikinci defa bir araya geliyor. Filmde ayrıca Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, Jessica Harper ve Chloë Sevigny gibi isimler de yer alıyor. Yapımın senaryosu ise Dave Kajganich’a ait.

- Reklam -

Film, 79. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde, eleştirmenlerin kanlı vahşeti ve Russell’ın yıldız yaratma performansına dayanan samimi aşk hikâyesini gerekçe göstererek büyük beğeni topladı. Hatta yönetmenine festivalde “En İyi Yönetmen” ödülünü de kazandırdı.

Filmle ilgili ilk fragman, festival öncesi yayınlanmıştı. Şimdi, hikâyeye daha ayrıntılı bir bakış sunan yeni fragmanı da paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bones and All Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni yayınlanan fragman, film hakkında daha önce ortaya çıkmış olan şeylere, yani merkezindeki aşk hikâyesine ve filmin festival galasında izleyicileri şok eden ve büyüleyen vahşete daha derinden bir bakış sunuyor. Yeni görüntülerde Russell ve Chalamet’in karakterlerinin kanlı şekilde çeşitli cinayetler işledikleri görülüyor. Yeni fragman, Rylance ve Stuhlbarg tarafından oynanan diğer yamyam arkadaşlarından bazılarını da ortaya koyuyor.

Bones and All, ilk olarak 23 Kasım’da Amerika Birleşik Devletleri’nde, hemen iki gün sonrasında 25 Kasım 2022’de ise ülkemizde vizyona girecek.

Bones & All filminden yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yeni Luca Guadagnino ve Timothée Chalamet ortaklığından beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version