in ,

Luca Guadagnino ve Timothée Chalamet’i Yeniden Bir Araya Getiren “Bones & All”dan İlk Fragman

Bones and All fragmanı yayınlandı. Luca Guadagnino’nun aynı adlı romandan uyarladığı yeni filminin başrolünde Timothée Chalamet yer alıyor.

Bones and All fragmanı Timothée Chalamet
- Reklam -
- Reklam -

Bones and All fragmanı paylaşıldı. Yönetmen Luca Guadagnino, 5 yıllık bir aranın ardından Call Me By Your Name filminde birlikte çalıştığı Timothée Chalamet ile yeniden bir araya geldi.

Bones & All teaser fragmanı, Timothée Chalamet’in romantik yamyam karakterinin yönetmen Luca Guadagnino ile yeniden bir araya gelmesinin ilk görüntülerini ortaya koyuyor. İkili ilk olarak 2017 yılında vizyona giren Call Me By Your Name’de birlikte çalıştı ve film hem Chalamet hem de Guadagnino için Oscar adaylığı almasını sağladı. Şimdi de ikili, beğenilen bir romana dayanan başka bir uyarlama için yeniden bir araya geldi.

Camille DeAngelis tarafından yazılan Bones and All romanı ilk olarak 2015 yılında raflardaki yerini aldı. Filme uyarlama sırasında ise senaryoyu Guadagnino ile sürekli çalışan David Kajganich hazırladı.

- Reklam -

Filmin başrolünde yer alan Timothée Chalamet ve Escape Room’dan Taylor Russell, bir araya gelip bin millik bir yolculuğa birlikte çıkan iki genç yamyam Lee ve Maren olarak filmin kadrosuna liderlik ediyor. Filmde ayrıca Mark Rylance, Michael Stuhlbarg, André Holland, Jessica Harper, Chloë Sevigny, Francesca Scorsese ve Halloween yönetmeni David Gordon Green’den oluşan etkileyici bir yardımcı oyuncu kadrosu da yer alıyor. Chalamet ve Russell’ın et yiyici karakterlerini ortaya çıkaran Bones & All’a ilk bakış fotoğrafları geçen ayın sonlarında geldi. Ancak şimdi izleyiciler, Chalamet’in Twitter hesabında yayınladığı teaser fragmanı ile filme daha detaylı bir bakış atma şansına sahipler. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bones and All Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

30 saniyelik teaser fragmanı, tehlikeli bir kros yolculuğuna çıkan Chalamet ve Russell’ın canlandırdığı ve birbirlerine delicesine aşık genç yamyamlarının ilk görüntülerini ortaya koyuyor.

- Reklam -

İlk olarak 79. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde gösterilecek olan Bones and All, 23 Kasım 2022 tarihinde ise sinema salonlarına gelecek.

Bones & All için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? İki ünlü ismi bir araya getiren yeni filmden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

disney servisleri abone sayısı netflix

Disney’in Yayın Servisleri, Toplam Abone Sayısında Netflix’i Geride Bıraktı

tom cruise yeni filmler

Top Gun: Maverick’in Ses Getiren Başarısından Sonra Tom Cruise’un Yeni Projeleri Belli Oldu