Menu
in

Marvel Sinematik Evreni’nin Yeni Filmi “Captain Marvel” Nasıldı? [Video]

Uzun süredir beklenen ve Dünya Kadınlar Günü’nde vizyona girecek Marvel’ın yeni filmi “Captain Marvel”‘ı basın gösteriminde izledik ve spoiler’sız olarak ilk yorumlarımızı canlı yayında paylaştık.

Ve uzun süredir beklenen bir film daha bu cuma günü vizyondaki yerini alıyor. Marvel Sinematik Evreni’nin kadın kahramanı “Captain Marvel” nihayet bizlere kendini gösteriyor. Bu cuma vizyona girecek filmi basın gösteriminde izledik ve canlı yayında spoiler’sız olarak ilk görüşlerimizi sizlere aktardık.

Filmin konusunu kısaca hatırlatalım:
1990’lı yıllarda geçen, “Captain Marvel” evrenin en güçlü kahramanlarından biri haline gelen Carol Danvers’ın yolculuğunu anlatan, daha önce Marvel Sinematik Evreni tarihinde görülmemiş yepyeni bir macera. İki uzay ırkı arasındaki bir savaş dünyaya kadar ulaşırken, Danvers küçük bir müttefik grubunu ve kendisini girdabın ortasında bulur.
Avengers: Endgame öncesi son Marvel filmi olan ve Captain Marvel’ın geçmişini anlatan bu yapımda bizleri neler bekliyor? Atakan Uçar, Coşku Türkay ve Hakan Tunç Kayıp Rıhtım Youtube Kanalı’nda canlı olarak görüşlerini paylaştılar.

- Reklam -

Yorum Yap

Exit mobile version