in

Marvel Sinematik Evreni’nin Yeni Filmi “Captain Marvel” Nasıldı? [Video]

Uzun süredir beklenen ve Dünya Kadınlar Günü’nde vizyona girecek Marvel’ın yeni filmi “Captain Marvel”‘ı basın gösteriminde izledik ve spoiler’sız olarak ilk yorumlarımızı canlı yayında paylaştık.

captain marvel
- Reklam -
- Reklam -

Ve uzun süredir beklenen bir film daha bu cuma günü vizyondaki yerini alıyor. Marvel Sinematik Evreni’nin kadın kahramanı “Captain Marvel” nihayet bizlere kendini gösteriyor. Bu cuma vizyona girecek filmi basın gösteriminde izledik ve canlı yayında spoiler’sız olarak ilk görüşlerimizi sizlere aktardık.

Filmin konusunu kısaca hatırlatalım:
1990’lı yıllarda geçen, “Captain Marvel” evrenin en güçlü kahramanlarından biri haline gelen Carol Danvers’ın yolculuğunu anlatan, daha önce Marvel Sinematik Evreni tarihinde görülmemiş yepyeni bir macera. İki uzay ırkı arasındaki bir savaş dünyaya kadar ulaşırken, Danvers küçük bir müttefik grubunu ve kendisini girdabın ortasında bulur.
Avengers: Endgame öncesi son Marvel filmi olan ve Captain Marvel’ın geçmişini anlatan bu yapımda bizleri neler bekliyor? Atakan Uçar, Coşku Türkay ve Hakan Tunç Kayıp Rıhtım Youtube Kanalı’nda canlı olarak görüşlerini paylaştılar.

YouTube video

- Reklam -

- Reklam -

9 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    Valla benim de beklentim düşük ama esmeye başlayan olumlu rüzgara sizin keyifli sohbetiniz ve yorumlarınız da eklenince iyice heyecanlanmaya başladım.

    Yarın akşam 18.30 seansına aldık biletimizi bakalım.

  2. Avatar for akaiabe akaiabe dedi ki:

    En merak ettiğim konu filmle ilgili, CM’ı, tıpkı WW’da olduğu gibi karakter olarak yumuşatıp, yumuşatmadıkları açıkçası. C. Marvel’ın kendine özel tek serilerini çok okumadım ancak, bildiğim kadarıyla çok astığa astık, kestiğe kestik, delifişek bir karakter olduğu Özellikle Civil War 2’de öne çıkmıştı benim için. Tıpkı Wonder Woman’ın savaş çığırtkanlığını bir kademe aşağı çektikleri gibi, CM’da da benzerini yapacaklarını düşünüyorum.

  3. Avatar for Esme_G_G_Squalor Esme_G_G_Squalor dedi ki:

    Çizgi romanlara ve sinematik evrenlerine meraklı herkes gitmeli bence. Vİdeoda da anlattığımız gibi gayet güzel bir iş çıkmış ortaya. İzleyince gelin tartışalım hep birlikte. :wink:

    Sıra Endgame’i beklemekte şimdi.

    captmarvel

  4. Avatar for Nemo Nemo dedi ki:

    WW kadar “astığa astık, kestiğe kestik” bir karakter değil diye biliyorum. Lider tarzı olsa bile daha yumuşak Carol Danvers. Bunun dışında WW kadar güçlü bir çizgi roman geçmişine sahip değil tabii. Bir de CM’nin hangi hâlini temel almışlar acaba? Biraz okuduğum (pek iyi olmayan) solo serisinde zaten hâlihazırda ponçik lider tadındaydı. Bunu ele alıp aşağı çektilerse, yok artık GotG2 :crazy_face:

  5. Avatar for akaiabe akaiabe dedi ki:

    Ben CM’nin solo serisini okumadım hiç, en çok Civil War 2’den ve diğer karakterlerle birlikte çıktığı yan serilerden biliyorum. CW2’de - spoiler sayılır mı bilmiyorum, çok yeni seri değil ama çizgiroman spoilerı. - Kaptan Amerika’nın tarafının karşısının başında o vardı, oldukça tartışmalı bir konuda, ailemizin sevilen örümceği Spiderman’i henüz işlemediği bir suç için hapse atmak istiyordu vs. Genel olarak anlaşmaya yaraşmayan, ve savaş çığırtkanlığı yapan, CW2’de CM’ın başının altında çıkıyordu. Kısacası… bana CM hiç bir zaman Lawful Good gibi gelmedi, onun için bir tık fazla acımasız gerek dövüşleri gerek kararları açısından, Lawful Natural bir havaya sahip olduğunu düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

4 cevap daha var.

üç sahtekar inceleme

Üç Sahtekâr: Londra’nın Sisli Sokaklarından Okült Bir Anlatı

nobel edebiyat 2018 2019

Skandallar Sonrası Ertelenen Nobel Edebiyat Ödülü Bu Yıl İki Kez Verilecek