Menu
in

Disney’den Dev Adım: Karayip Korsanları Sil Baştan mı Başlıyor?

Sinema dünyasının sevilen serilerinden Karayip Korsanları için gözümüz devam filmlerindeyken Disney’den bambaşka bir adım geldi. Serinin yeniden çekilmesi gündemde!

Daha birkaç ay önce Disney, yine Johnny Depp’in yer alacağı yeni bir Karayıp Korsanları filmi hakkında fikirler üretmeye başladıklarından söz etmişti. Deadlineın haberine göre görünüşe göre bazı şeyler değişmiş ki Deadpool’un yazarları olan Rheet Reese ve Paul Wernick’le serinin yeniden başlatılması (reboot) gündeme gelmiş.

Johhny Depp’in olmadığı bir Karayip Korsanları filmi düşüncesi gerçekten de şaşırtıcı. Serinin son filmi Dead Men Tell No Tales (Salazar’ın İntikamı), önceki filmlere nazaran pek beğenilmemişti. Ayrıca bu film, serinin en düşük hasılata sahip yapımıydı. Yeniden yapım düşüncesinin bununla bir alakası olabilir mi?

Dead Men Tell No Tales’ın sonunda Elizabeth Swann ve Will Turner’ın bir araya geldiğine şahit olmuştuk. Filmin gizli sahnesinde de Davy Jones’a benzettiğimiz bir varlık, mışıl mışıl uyumakta olan çiftimize yaklaşıyordu.

- Reklam -

Filmin son sahnelerinin böyle kurgulanması ve Johnny Depp’in seriye kattığı özgünlük de göz önünde bulundurulduğunda, sıfırdan çekilecek bir Karayip Korsanları filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Johnny Depp, Keira Knightley ve Orlando Bloom gibi yıldızlar olmadan yepyeni bir Karayip Korsanları deneyimine hazır mısınız?

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Yorum Yap

Exit mobile version