Menu
in

Downton Abbey 2 Filminin Çıkış Tarihi Ertelendi

Downton Abbey 2 vizyon tarihi ertelendi. Aynı adlı televizyon dizisinin yaratıcısı ve yazarı Julian Fellowes tarafından yazılan devam filmi 2022’ye kaldı.

Downton Abbey 2 çıkış tarihi ertelendi. Orijinal dizinin yaratıcısı Julian Fellowes tarafından yazılan ve Simon Curtis tarafından yönetilecek olan merakla beklenen devam filminin daha önce Aralık 2021’de vizyona girmesi planlanıyordu.

2010 yılından 2015’e kadar altı sezon boyunca devam eden Downton Abbey, hayranlar tarafından çokça sevilmiş ve 2019 yılında da aynı kadro ile uzun metrajlı bir sinema filmine kavuşmuştu. Bu yılın başlarında da başrol oyuncularından Hugh Bonneville, devam filminin geleceğini duyurdu. Kısa süre sonra da çalışmalar başladı.

Downton Abbey 2 filminde Hugh Bonneville, Maggie Smith ve Jim Carter dahil olmak üzere önceki filmle aynı oyuncu kadrosunun yanı sıra Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye ve Dominic West gibi yeni eklemeler olması bekleniyor.

- Reklam -

6 sezonluk yapım, yayınlandığı süre boyunca genel anlamda hep olumlu eleştiriler aldı ve 21. yüzyılın en popüler dizilerinden biri haline geldi. Dizinin yıldızlarının performansları ve tarihi entrikaları, hem İngiltere’de hem de uluslararası alanda büyük bir hayran kitlesi çekti. Şimdi, devam filmi ile Crawley ailesinin dünyası bir kez daha beyaz perdede olacak.

Downton Abbey 2, Mart 2022’de Gösterime Girecek

Ancak ne yazık ki bu geri dönüş birkaç aylığına ertelendi. İlk başta 22 Aralık 2021 olarak belirlenmiş vizyon tarihi, Variety’nin haberine göre 18 Mart 2022 tarihine çekildi. Devam filmi eğer ilk belirlenen tarihi ile gelecek olsaydı The Matrix 4 ve The King’s Man dahil bir dizi merakla beklenen macerayla yarışacaktı. Fakat yeni prömiyer tarihi ile Marvel Sinematik Evreni’nin Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminden bir hafta öncesinde sinemalarda olacak.

2019’da vizyona giren Downton Abbey filmi, dizinin kurgusal tarihinden yaklaşık bir yıl sonrasında, 1927’de gerçekleşti. Filmin hikâyesi, Downton Manastırı mülkünün tamamını heyecanlı bir çılgınlığa sürükleyen İngiliz kraliyet ailesinin ziyaretini içeriyordu. Film ayrıca, giderek daha modern bir çağda Downton gibi eski dünya kurumları için çıkarımları gevşek bir şekilde ele aldı. Muhtemelen, devam filmi, Dancy, Haddock, Baye ve West tarafından oynanan yeni gizemli karakterler aracılığıyla bu temaları ele almaya devam edecek.

Peki ya sizler devam macerasından neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version