Menu
in

True Detective’in Yaratıcısı İlk Filmini Çekiyor: Yapımın Başrollerinde Al Pacino, Vince Vaughn ve Simon Rex Var

Easy’s Waltz filmi için çalışmalar başladı. “True Detective”in yaratıcısı Nic Pizzolatto’nun imzasını taşıyan yapımda Al Pacino, Vince Vaughn ve Michelle Monaghan gibi yıldızlar yer alıyor.

Easy’s Waltz filmi ufukta gözüktü. True Detective ile adını geniş kitlelere duyuran Nic Pizzolatto tarafından geliştirilen yapım, güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

2014-2019 yılları arasında yayınlanan True Detective dizisi ile 3 defa Primetime Emmys adaylığı alan; The Killing, The Guilty ve The Magnificent Seven gibi yapımlarda senarist koltuğuna oturan Nic Pizzolatto, ilk defa uzun metraj yönetmeye hazırlanıyor.

Drama türünde olacak filmin başrollerinde Vince Vaughn, Michelle Monaghan, Al Pacino ve Simon Rex gibi oyuncular yer alacak. Yapımın senaryosu da Pizzolatto imzasını taşıyacak. Margot Hand ise yapımcı koltuğunda yer alacak.

- Reklam -

Nic Pizzolatto’nun İlk Uzun Metraj Filmi “Easy’s Waltz” Las Vegas’ta Geçecek

Doug Liman’ın Swingers filmi ile Bradley Cooper’ın A Star is Born filmlerinin karışımı olarak tanımlanan Easy’s Waltz, Las Vegas’ta  geçecek. Yapım eski tarz Vegaslı bir komedyen-şarkıcı karakterin modern Las Vegas’taki talihsizliklerle dolu hikâyesini konu alacak.

Ted Lasso’nun yaratıcısı Bill Lawrence’ın Apple TV+ dizisi Bad Monkey’in ilk sezonunu için çekimleri kısa bir süre önce tamamlayan Vince Vaughn ve Michelle Monaghan, Easy’s Waltz’da tekrar bir araya geliyor.

Al Pacino ise son olarak Michael Keaton’ın yönettiği Knox Go Away’in prodüksiyon sürecini yeni tamamladı.

Kadrodaki oyunculardan Simon Rex de kendisine Indie Spirit Ödülü kazandıran Red Rocket’tan sonra yeni projesi için hazırlıklara başlıyor.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Nic Pizzolatto, 2014 yılında başrollerde Matthew McConaughey ve Woody Harrelson’ın oynadığı HBO draması True Detective’in yaratıcısı olarak tanınıyor. 47 yaşındaki Amerikalı yönetmen, senarist ve yapımcı Pizzolatto’nun ünlü dizisi Night Country adı ile macerasına devam ediyor.

Easy’s Waltz filminin konusu, yapım ekibi ve oyuncu kadrosu dışında yapıma dair şu an için bir bilgi bulunmuyor. Vizyon tarihi ya da yayın platformu gibi detayların önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor.

Pizzolatto’nun ilk uzun metrajı için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version