in

“True Detective” Dizisi 4. Sezon ile Geri Dönüyor: Jodie Foster’lı Yeni Sezondan İlk Görseller

True Detective: Night Country dizisinden ilk bakış görselleri yayınlandı. HBO’nun ünlü suç antolojisi, 4. sezon bölümleri ile geri dönüyor.

True Detective Night Country İlk Bakış HBO
- Reklam -
- Reklam -

True Detective: Night Country dizisi için ilk görseller görücüye çıktı. HBO’nun popüler polisiye yapımı, uzun bir aranın ardından yeni bir ekiple tekrar izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Nic Pizzolatto tarafından yaratılan ve her sezon farklı hikâyelere odaklanan suç antolojisi True Detective, ilk sezonu ile 2014 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Kısa sürede HBO’nun en gözde yapımları arasına giren dizide ilk sezonun başrollerini Matthew McConaughey ve Woody Harrelson paylaşmıştı.

2015 yılındaki 2. sezon ise Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly ve Vince Vaughn gibi isimlerle yeni bir hikâye anlatılmıştı. Antolojinin hayranlarca zayıf bulunan 3. sezonunda ise Mahershala Ali, Carmen Ejogo ve Ray Fisher gibi isimler kadroda yer almıştı.

- Reklam -

True Detective 4 sezon Night Country

2019’daki finalin ardından projenin iptal edilip edilmediği uzun süre merak edilmiş; o tarihe dek 5 dalda Emmy ödülü alan seri için geri dönüş ise True Detective: Night Country adlı 4. sezon ile olmuştu.

True Detective Night Country - İlk Bakış: Jodie Foster

True Detective: Night Country Dizisi 2023 Yılında Yayına Başlayacak

Önceki sezonlarda olduğu gibi, yine yeni bir gizemin peşine düşülecek Night Country adlı 4. sezonda başrol koltuğuna bu defa Jodie Foster geçecek.

Çekimleri kasım ayında İzlanda’da başlayan dizi için HBO ilk bakış görsellerini paylaştı. Dizi kadrosunda Oscar ödüllü aktris Jodie Foster (The Silence of the Lambs) ve Kali Reis (Catch the Fair One) ile birlikte John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc ve Joel D. Montgrand gibi isimler rol alıyor.

True Detective 4 sezon

- Reklam -

Orijinal dizide de imzası olan Nic Pizzolatto’nun başında bulunduğu Night Country; Alaska’nın Ennis kentinde geçiyor. Hikâye, uzun kış gecelerinden birisinde, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonu’nunda çalışan altı kişinin iz bırakmadan ortadan kaybolmasıyla başlayacak. Ardından Dedektif Liz Danvers (Foster) ve Evangeline Navarro (Reis), içlerinde taşıdıkları karanlıkla yüzleşmek ve ebedi buzun altında gömülü yatan tekinsiz gerçekleri araştırmak zorunda kalacak.

Foster, başrolün yanı sıra dizide yönetici yapımcı olarak da yer alacak. Allan Page Arriaga (Shining Girls, Narcos: Mexico) da yazar ve yönetici olarak yaratıcı ekipteki yerini alacak. İlk sezonun yıldız oyuncuları McConaughey ve Harrelson da; Cary Joji Fukunaga ile birlikte yönetici yapımcı olarak diziye katkı sunacak.

True Detective Night Country

Yeni sezon 2023 yılı içerisinde HBO üzerinden izleyicilerle buluşacak. Night Country’den de görüntülerin bulunduğu tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

(Videoyu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

True Detective: Night Country dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV içeriği için bizleri Google Haberlerf üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vinland Saga 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Vinland Saga’nın 2. Sezonundan Thorfinn’in Çektiği Acıya Odaklanan Yeni Fragman Yayınlandı

Bloop Gizemli Okyanus Sesi

Yıllarca Dev Bir Deniz Canavarına Ait Olduğu Düşünülen Okyanustaki Gizemli Ses ‘Bloop’ Paylaşıma Açıldı