Menu
in

Fantastic Beasts 3’ün Çekim Zamanı Netleşti

Harry Potter dünyasının yeni serisi Fantastic Beasts filmlerinde 3. film için çekim yeri ve zamanı netleşti. Fantastik Canavarlar 3 filmine yeni bir oyuncunun katıldığı da duyuruldu.

Büyücülük Dünyası’nın merakla beklenen filmi Fantastic Beasts 3 (Fantastik Canavarlar 3)’ün çekim tarihi bir kez daha ertelendi.

Geçtiğimiz günlerde film oyuncularından Dan Fogler, yeni filmin çekimleriyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Seride Jacob Kowalski karakterini canlandıran başarılı oyuncu, film çekimlerinin Şubat 2020’de başlayacağını söylemişti. Ama görünen o ki tarih bir kez daha ileri alındı. Deadline’dan gelen son açıklamalar Fantastik Canavarlar 3 çekimlerinin 2020’nin ilkbahar aylarında başlayacağını gösteriyor.

Çekim tarihiyle birlikte filmde daha aktif olarak yer alacak bir karakter de duyuruldu. Afrikalı-Amerikalı oyuncu ve komedyen olarak tanınan Jessica Williams da serinin üçüncü filmine dahil oluyor. Williams, 3. filmde Ilvermorny Cadılık Okulu ve Büyücülük Okulu’nda öğretmen olan Profesör Eulalie Lally Hicks karakterine hayat verecek. Kendisi serinin ikinci filminde çok kısa bir süreliğine perdede gözükmüştü. Karakterin Grindelwald’ın yanında yer alması ve önemli bir role sahip olması bekleniyor.

- Reklam -

Yeni Fantastik Canavarlar Filminin Çekimleri Brezilya’da Gerçekleşecek

Aynı zamanda ilk iki filmde olduğu gibi, üçüncü film de farklı bir ülkede çekilecek ve Büyücülük Dünyası’nın yeni kültürlerini keşfetmesini sağlayacak. İlk Fantastik Canavarlar filmi New York’ta, ikincisi de çoğunlukla Paris’te geçmişti. Üçüncü film ise Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde çekilecek.

Tanıdığımız karakterler de her zaman olduğu gibi serideki yerlerini koruyacaklar. Newt Scamander rolüyle Eddie Redmayne, Albus Dumbledore rolüyle Jude Law, Gellert Grindelwald rolüyle Johnny Depp, Credence / Aurelius Dumbledore rolüyle Ezra Miller, Queenie Goldstein rolüyle Alison Sudol, Dan Fogler rolüyle Jacob Kowalski ve Tina Goldstein rolüyle Katherine Waterston üçüncü filmde gözüken diğer isimler olacak.

Fantastik Canavarlar 3’ün çekimleri normalde Temmuz 2019’da başlayacaktı. Fakat ikinci film olan Grindelwald’ın Suçları’nın elde ettiği kötü gişe sonucu ve aldığı eleştiriler sonrası, J.K. Rowling senaryoyu baştan yazmaya başlamış ve bu sebeple çekimler ertelenmişti. Bu erteleme aynı zamanda filmin çıkış tarihini de değiştirmişti.

Son yaşanan gelişmelerin, yapımın vizyon tarihini etkileyip etkilemeyeceğine dair henüz net bir açıklama yapılmış değil. Filmin vizyon tarihi, hâlâ daha önce açıklanan ile aynı gözüküyor.

Başka bir değişiklik olmazsa Fantastic Beasts 3 filminin, 12 Kasım 2021’de beyaz perdedeki yerini alması bekleniyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version