Menu
in ,

Millie Bobby Brown, Amy Winehouse’u Canlandırmak İstiyor

Stranger Things dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown, bir filmde Amy Winehouse’u canlandırmak istediğini ve şarkıcının kendisi için bir ikon olduğunu açıkladı.

Stranger Things dizisinin yıldızı Millie Bobby Brown bir biyografi filminde Amy Winehouse’u oynamayı çok istediğini belirtti.

16 yaşındaki genç aktris geçen hafta çıkan Enola Holmes filminin tanıtımı için konuştu. Yapımcılığını da üstlendiği filmde Brown, Sherlock Holmes’ün küçük kız kardeşi Enola’yı canlandırıyor.

Gerçek tarihten canlandırmak istediği birisinin olup olmadığında Brown’un cevabı merhum müzisyen Amy Winehouse oldu:

- Reklam -

“Tarihi bir kişilik olup olmadığından emin değilim ama Amy Winehouse’u oynamayı çok isterim. Amy R&B ve Blues için hatta bütün müzik kültürü için bir ikon. Şarkılarını seviyorum ve hikâyesinden de çok etkilenmiştim. Onu oynamayı kesinlikle istiyorum.”

Amy Winehouse’un trajik ölümünden sonraki süreçte sessiz kalan ailesi 2018’de bir açıklama yapmışlardı. Baba Mitch Winehouse’un sözleri şöyleydi:

“Artık Amy’nin olağanüstü hayatı ve yeteneğini kutlayabilecek gibi hissediyoruz. Amy Winehouse Vakfı sayesinde hastalığı hakkındaki gerçeği aktarmanın benzer sorunları yaşayan pek çok insana yardımcı olacağını fark ettik.

“Amy’yi olduğu gibi canlandıracak birisini istiyoruz: Komik, zeki, büyüleyici ve korkunç. Amy’nin ekrana da böyle taşınması arzusundayız. Çok tanınmayan genç bir Londralı aktrisin oynamasını isterim, Amy’ye de biraz benzesin tabii.”

Millie Bobby Brown, Amy Winehouse Dışında Canlandırmak İstediği İsimleri de Açıkladı

Brown’un tek idolü Winehouse da değilmiş. Genç yetenek kariyerini şekillendiren isimlerden de bahsetti:

Gia filmi aktörlüğe olan sevgimi başlattı. Angelina Jolie’nin oynadığı karakter harikaydı ve hikâye beni içine çekmişti. Gerçek bir öykü olması da etkilemişti.

Selena Gomez ve Miley Cyrus da çocukluğumda çok sevdiğim isimlerdi. Bu ikisi beni aktris olma yoluna itti. Tabii şimdiki idollerim Natalie Portman, Angelina Jolie ve Jodie Foster. Hannah Montana’yı izlediğim zamanlarda oyunculuk mesleğinden bile haberdar değildim, onun gerçek bir insan olduğunu düşünüyordum. Onun gibi olmak istemiştim.

“Gerçek olmayan bir idolüm de Prenses Leia.

“Gerçek hayattaki kahramanlarım da tabii ki en başta büyük annem ve annem, beni her zaman destekliyorlar ve yanımdalar. Audrey Hepburn da çok etkili bir kişilik. Angelina Jolie’nin aktrisliği gibi yönetmenliğine de hayranım. Bir gün onun adımlarından gitmek isterim.”

Bobby Brown’u Amy Winehouse olarak görmek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bekliyoruz.


* Enola Holmes 2 Filmi Yolda Olabilir

Kaynak: NME

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Yorum Yap

Exit mobile version