Menu
in ,

Mortal Kombat Fragmanı: Ölümcül Dövüş Başlıyor

Mortal Kombat fragmanı yayınlandı. Uzun süredir beklenen macera Scorpion, Sub-Zero ve diğer klasik video oyunu savaşçılarını gösteriyor.

Sonunda geliyor! Uzun süredir beklenen Mortal Kombat filminden ilk fragman yayınlandı. Ölümcül Dövüş, yeni oyuncular ile bir kez daha beyaz perdede yer alacak. Film çıktığı gün aynı anda HBO Max üzerinden de yayınlanacak.

Simon McQuoidin yönettiği filmin yapımcılığını The Conjuring ve Aquaman gibi yapımlardan tanınan James Wan üstleniyor. Mortal Kombat, Sub-Zero (Joe Taslim), Scorpion (Hiroyuki Sanada), Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin) ve Sonya Blade (Jessica McNamee) gibi video oyundaki ünlü karakterleri içeriyor.

Lewis Tanın yeni karakter Cole Young rolünde oynadığı Mortal Kombat, Dünyanın kaderinin iyilik ve kötülük güçleri tarafından uğruna savaşıldığı isimsiz dövüş sanatları turnuvasına odaklanacak. Yeni filmde öncelikle ilk birkaç oyundan karakterler yer alıyor. Fragmanda özellikle Scorpion ile Sub-Zero arasındaki rekabet önemli bir rol oynuyor. Filmle ilgili geçen ay bazı tanıtım görselleri ve hikaye detayları yayınlanmıştı. Ancak beklenen fragman fragman nihayet geldi.

- Reklam -

Filme dair detaylı bakış atabileceğiniz, 18 yaş ve üzeri izleyiciler için hazırlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Mortal Kombat Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

Yeni fragmanda birçok klasik video oyun karakteri gözüküyor. Ölümcül Dövüşün köklerine ve karakterlerin bir araya gelişine odaklanıyor. Fragman, bazı acımasız dövüş sahnelerini de içeriyor.

Scorpion, Sub-Zero, Raiden ve Kano gibi önceden onaylanmış favori karakterlerin tümü, yeni kahraman Cole ile birlikte, turnuvaya gelecek büyük eşleşmelerden bazılarını ortaya çıkarıyor. Klasik hareketler, ölümcül ittifaklar ve Earthrealmin kaderi yaklaşık 2 buçuk dakikalık yeni fragmanda bir araya geliyor.

Yeni fragman, bazı karakterlerin daha önce ima edilenden farklı olarak taraf değiştirdiğini de gösteriyor. Örneğin Sub-Zero, Outworld büyücüsü Shang Tsung için çalışıyor. Scorpion, kan davası için büründüğü rolde eskisine göre daha sempatik görünüyor. Hatta Kano bile bir kahraman haline gelmiş gibi görünüyor – en azından hikâyenin başında. Dövüşçüleri, oyundaki rolleri ile aşağı yukarı aynı görünüyor.

Mortal Kombat, 16 Nisan 2021de sinemalarda gösterime girecek ve aynı anda HBO Maxte yayınlanacak.

Yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce ortaya 90lardaki filmlerden daha iyi bir uyarlama çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version