Menu
in

Ryan Gosling’li “The Gray Man”in Devam Filmi ve Spin-Off Yapımları Geliyor

The Gray Man 2 ve spin-off filmi geliyor. Netflix’in Chris Evans ve Ryan Gosling’li sevilen yapımı devam maceraları ile evreni genişletmeye hazırlanıyor.

The Gray Man 2 ve spin-off yapımı ile macerasına devam etmeye hazırlanıyor. Chris Evans ve Ryan Gosling’in başrolünde yer aldığı ve Russo Kardeşler’in yönetmenliğini yaptığı Netflix’in en pahalı filmi, macerasına yeni yapımlar ekleyecek. İzleyiciler tarafından olumlu karşılanan ilk film, kısa sürede dijital yayın devinin en çok izlenenleri arasına hızlıca tırmanmayı başarmıştı.

Mark Greaney’nin aynı isimli aksiyon-gerilim romanından uyarlanan The Gray Man yayınlandığı 92 ülke genelinde, çıkış yaptığı haftada en çok izlenen filmler arasında birinci oldu. Filmin kazandığı bu başarıdan sonra Netflix, film evrenini genişletmek istediğini dile getirdi. Ünlü aktör Ryan Gosling’in başrole döndüğü ve Joe ve Anthony Russo’nun yönetmenliğini yapacağı serinin ikinci filmi için yeşil ışık yakıldı. Devam filminin izleyicilerle ne zaman buluşacağı ise bilinmiyor.

Russo Kardeşler, yönetmenliğini yaptıkları filmin kısa sürede en çok izlenen yapımlar arasında üst sıralara yerleşmesi üzerine şunları söylüyor:

- Reklam -

“İzleyicilerin The Gray Man filmine verdikleri tepkiler olağanüstü. Dünyanın her köşesinden insanlara bu heyecanlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Filmdeki kendine has karakterler ile yapımın genişleyen evrenin parçası olmasını istiyorduk. Dolayısıyla Netflix’in Ryan (Gosling)’in dahil olduğu devam filmini duyurmasını ve ikinci film senaryosunun hazırlanmasını sevinçle karşıladık. Filmin detaylarını yakın zamanda konuşabilecek olmaktan heyecanlıyız.”

Netflix The Gray Man 2 Dışında Bir Spin-Off da Hazırlıyor

Zombieland ve Deadpool filmlerinin yazarlığını üstlenen Paul Vernick ile Rhett Reese’ın aynı evrende geçecek bir spin-off yapımını kaleme aldıkları duyuruldu. Evrenin farklı bir bölümünü işleyeceği söylenen yapıma dair ayrıntılar henüz netleşmedi.

The Gray Man evreninin yakaladığı bu başarının son dönemlerde mali açıdan oldukça zor bir dönemden geçen Netflix için nasıl sonuçlar doğuracağı ise merak konusu. Uzun yıllar sonrasında ilk defa abone kaybeden platformun yılın ilerleyen döneminde yeni üyelerini de kaybedeceği öngörülüyor.

Gosling’in başrolünde yer aldığı film Netflix’in ilk evren kurma çalışması değil. Daha öncesinde Zack Snyder’ın yönettiği Army of the Dead ve Extraction gibi yapımlar da kendi evrenleri içinde geçen yapımlarla büyümeye devam etmişti.

Siz The Gray Man evreni hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Engadget, Netflix

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version