Menu
in ,

Yerli Siberpunk Filmi “Reckoning” Desteklerinizi Bekliyor!

Blade Runner ve Ghost in the Shell esintili yerli bir Siberpunk filmine ne dersiniz? “Reckoning” ekibi bu büyülü hayali gerçekleştirebilmek için desteklerinizi bekliyor!

İstanbul Bilgi Üniversitesi‘nde bir grup sinema-televizyon öğrencisinin, bitirme projesi olarak tasarladıkları Reckoning adlı siberpunk türündeki kısa film Fongogo üzerinden desteklerinizi bekliyor.

Blade Runner ve Ghost in the Shell gibi pek çok yapımın esintisini taşıyan ve ülkemizde pek benzerine rastlanmayan türdeki bu eserin konusu kısaca şöyle:
Lost City, son yıllarda etkileri tam olarak tespit edilemeyen bir çip vasıtasıyla insanların DNA’sına karışan yeni bir uyuşturucunun yükselişine tanık olmaktadır. Gray, bu ”strip” adı verilen uyuşturucuyu araştırmakla görevli bir ”siber polistir” fakat araştırma sırasında kendisi de bir bağımlıya dönüşmüştür ve bir dizi olayın içine çekilecektir.
Başta klasik bir bitirme projesi olarak ortaya çıkan ancak sonradan sinemamız için de güzel bir adıma dönüşebileceği fark edilen “Reckoning“in yazar, yönetmen ve yapımcısı Melisa Kavsak ve yürütücü yapımcısı Başak Çoruh‘un projelerini anlattıkları kısa videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

İzleyiciye gerçek dışı bir dünyada bulunma deneyimi sağlamayı hedefleyen film hakkında detaylı bilgi almak ve destekte bulunmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Onur Selamet

1993 İstanbul. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Çeşitli kısa ve orta metraj film projelerinde yer aldı. Öyküleri kimi dergi ve fanzinlerde yayımlandı. 2013'ten beri üç arkadaşıyla birlikte Marşandiz Fanzin'in makinistliğini yapmaya devam ediyor. İlk öykü kitabı "Ölü Dalgıcın Sonbaharı" ise Eylül 2018'de yayımlandı.

Yorum Yap

Exit mobile version