Menu
in ,

HBO’nun Watchmen Uyarlamasından Nefes Kesen Fragman

HBO’nun Game of Thrones sonrası en çok güvendiği yapımlardan olan “Watchmen” uyarlamasından Comic Con’a özel dolu dolu bir fragman yayınlandı!

Alan Moore’un yazdığı ve Dave Gibbons’ın çizdiği meşhur çizgi roman, destansı sinema uyarlamasından sonra bu defa da HBO kanalı üzerinden televizyona geliyor. San Diego Comic Con’a özel Watchmen dizisinden nefes kesen bir fragman yayınlandı!

Sıkı çizgi roman okurlarının yakından bildiği, bu türe hiç ilgisi olmayanların bile adına aşina olduğu ve filmini izlediği Watchmen git gide yaklaşıyor. Dizinin filmde işlenen konulardan daha farklı şekilde ilerleyeceği yapılan açıklamalarla kesinleşmiş oldu. Daha önce hakkında diziyi nasıl bir merakla beklediğimize dair şöyle bir yazı kaleme almıştık.

Comic Con’da yayınlanan fragman şu şekilde:

https://www.youtube.com/watch?v=1yKq1PRvPJQ

- Reklam -

2019’un Ekim ayında bizimle olması beklenen Watchmen dizisinin yönetmen koltuğunda Damon Lindelof oturuyor. Lindelof Comic Con’da yaptığı açıklamalarla filmden bağımsız bir şekilde yürüyeceklerini, diziyi o evrenin devamı gibi değil de sadece o dünyada geçen farklı bir Watchmen hikayesi gibi düşünmemizi istedi.

Dizi, öncesindeki klasikleşmiş çizgi romanı ve genel kitlelerce başarılı kabul edilen sinema filminin üzerine izleyicide nasıl karşılık bulacağı merak konusu.

Yapımın HBO’nun 2019’da Game of Thrones’tan sonra en güvendiği işlerinden birisi olması nedeniyle bizler de güzel şeyler umut etmek istiyoruz. Ancak dizi yayınlanana kadar bunu pek bilemeyeceğiz gibi.

Fragmanı nasıl buldunuz? Beklentilerinizi karşılıyor mu? Yorumlarınızı forumlarımız üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Watchmen Dizisini Heyecanla Beklemek İçin 6 İkna Edici Sebep

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version