Menu
in ,

“Locke Lamora’nın Yalanları”na Hayran Yapımı Jenerik!

Scott Lynch’in sevilen fantastik serisi “Centilmen Piç”in hayalî televizyon uyarlaması için hazırlanan bu jeneriği görmelisiniz!

Scott Lynch tarafından kaleme alınan “Centilmen Piç” serisi, dünyasının farklılığı, eğlenceli anlatımı ve kurgusundaki ters köşelerle okuru hayretler içinde bırakmasıyla biliniyor. Daha önce sizler için çevirerek sitemizde yer verdiğimiz röportajda da bizlere sunacak daha fazla sürprizi olduğunu belli eden Lynch de, serisini henüz tamamlamayan yazarlar kervanının bir üyesi.

Centilmen Piç için henüz ufukta görünen bir televizyon ya da sinema uyarlaması yok, ancak bu yetenekli bir hayranın “hayalî dizi”nin ilk sezonu için tatlı bir jenerik hazırlamasına engel olmamış. Halihazırda yeteneğini bir oyun firmasında değerlendiren Miles Emil Äijälä, serinin ilk kitabı olan “Locke Lamora’nın Yalanları” için harika bir animasyon jenerik hazırlamış. Bu jeneriği hazırlarken A Series of Unfortunate Events ve “Hustle” adlı dizilerin jeneriklerinden etkilendiğini belirten sanatçı, müzik olarak Jack Francis tarafından bestelenen “Mafioso” adlı eseri seçerek yaptığı kısa jeneriğin tadını da arttırmış.

- Reklam -

Eğer bu güzel jenerikten sonra sanatçının daha fazla işini görmek isterseniz, birbirinden güzel çizimlerini içeren kişisel sayfasına bir göz atmanızı öneririz. Ne dersiniz, Centilmen Piç serisinin bu jenerikle başlayan bir dizisi olsa nasıl olurdu?


Scott Lynch Röportajı için buraya tıklayabilirsiniz!

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Yorum Yap

Exit mobile version