in ,

CinemaPink ve İş Bankası İşbirliğine Gitti: Sinema Salonu Zincirinin Yeni Adı “Cinemapink by Maximum” Oldu

Cinemapink by Maximum resmen duyuruldu. Sinema salonları zinciri, İş Bankası ile işbirliğine giderek marka adını değiştirdi.

Cinemapink by Maximum: Marka, İş Bankası ile İşbirliği Yaptı
- Reklam -
- Reklam -

Cinemapink, İş Bankası’nın Maximum’u ile güçlerini birleştirdi. Marka bundan sonra Cinemapink by Maximum adıyla hizmet verecek.

İlk olarak 2008 yılında kurulan ve bugüne kadar 13 farklı ilde ve toplamda 173 salonda izleyicilere hizmet veren Cinemapink salonları, marka adını değiştirerek daha fazla sinema izleyicisine hizmet vermeye hazırlanıyor.

Türkiye İş Bankası, daha önce Mars Group ile yıllar boyunca çalışarak Cinemaximum adında Türkiye’nin en büyük sinema salonları zincirine ev sahipliği yapıyordu. Ancak Ekim 2022’de Güney Koreli Mars Entertainment Group, kripto para alım satım platformu olan Paribu ile işbirliğine gitmiş ve salonların ismi Paribu Cineverse olarak güncellenmişti.

- Reklam -

İş Bankası, 1 buçuk yıllık aranın ardından şimdi farklı bir sinema salonu zinciriyle anlaşarak bir kez daha sinema sektörüne giriş yapmış oldu.

Cinemapink by Maximum Yeni Sinema Markası

Cinemapink by Maximum Sosyal Medya Hesaplarından Değişimin Duyurusunu Gerçekleştirdi

Sinema salonları zinciri Cinemapink de, sosyal medya hesaplarındaki ismini de cinemapinkbymaximum şeklinde güncelleyerek yeni işbirliklerini şu sözlerle duyurdu:

- Reklam -

Eğlence sektöründeki farklı ve öncü bakış açımızla emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.
İş Bankası ile beraberliğimizi siz değerli misafirlerimiz ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Markamız Cinemapink, artık Cinemapinkbymaximum adıyla devam ediyor.
Sinemanın bu büyülü yolculuğunda her zaman birlikte olmak dileğiyle.
Saygılarımızla.

CinemaPink ve İş Bankası İşbirliğine Gitti: Sinema Salonu Zincirinin Yeni Marka İsmi "Cinemapink by Maximum" Oldu

Duyurunun yapılmasıyla birlikte kredi ve banka kartı sahiplerine eskiden olduğu gibi çeşitli kampanyalar başlatan şirketin, ileride sinema ağını geliştirmek için daha fazla salonun açılmasına katkıda bulunması bekliyor. Ancak şimdilik bu konuda resmi bir bilgi bulunmuyor.

CinemaPink’in yeni marka adı ve İş Bankası işbirliği sonrası ne gibi yeniliklerle izleyicilerin karşısına çıkmasını bekliyorsunuz? Sizce Cinemaximum zamanlarındaki kampanyalar geri dönecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    E yıllar önce cinemaximumdu zaten :slight_smile:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Biz Batman’ i, Dune’ u kısık ışıklarla izledikten sonra isterseniz Voltron birliğine gidin. Ne faydası var.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amerika Yerlilerine Ait 4.500 Yıllık Kanolar Bulundu

Amerika Yerlilerine Ait 4.500 Yıllık Kanolar Gün Yüzüne Çıkarıldı

The Killer's Game: Dave Bautista'lı Aksiyon Filmi | Fragman

Dave Bautista’lı Aksiyon Komedi Filmi “The Killer’s Game”den İlk Fragman Yayınlandı