Menu
in ,

Cate Blanchett’ın Başrolünde Yer Aldığı Alfonso Cuarón Dizisi “Disclaimer”a İlk Bakış

Disclaimer dizisi için ilk bakış görseli yayınlandı. Alfonso Cuarón’un yönetmenliğini üstlendiği Cate Blanchett’lı yapım, Apple TV+ üzerinden yayınlanacak.

Disclaimer dizisi ile Oscar ödüllü aktris Cate Blanchett TV dünyasına geri dönüyor. Ünlü oyuncunun başrolünde yer alacağı Apple TV+ yapımı, bir başka Oscar ödüllü sanatçı Alfonso Cuarón imzasını taşıyor.

Psikolojik gerilim türündeki Disclaimer dizisi, ünlü gazeteci Catherine’in (Blanchett) hayatının bir romanla alt üst olmasını konu alıyor.

Bu romanda Catherine’in tüm sırları açığa çıkıyor ve Catherine, yazarın kim olduğunu bulup hayatının bu şekilde ifşa edilmesinin sonuçlarıyla başa çıkmak zorunda kalıyor.

- Reklam -

Yapımdan yayınlanan ilk bakış görselinde Catherine’in dünyası alt üst olduktan sonra soğuk bir günde platin sarısı saçlarıyla yer aldığı görülüyor. Blanchett, karede dehşete kapılmış bir ifade taşıyor. Bu ya başka bir sırrın daha açığa çıktığını ya da kitabın yazarının kendini ona gösterdiği anı işaret ediyor.

“Disclaimer” Dizisi Renée Knight’ın Romanından Uyarlanıyor

Disclaimer dizisi, İngiliz yazar Renée Knight’ın aynı ismi satan çoksatar romandan ekrana taşınıyor. Toplamda 7 bölümden oluşacak bir mini dizi olarak tasarlanan yapımda yazar Knight da projenin yapımcıları arasında yer alıyor.

The Aviator ve Blue Jasmine filmlerindeki performanslarıyla Akademi’de En İyi Kadın Başrol Oyuncusu seçilen Cate Blanchett, aynı zamanda Yüzüklerin Efendisi serisindeki Galadriel rolü ve son dönemlerdeki Todd Field imzalı Tár filmiyle de anımsanıyor.

Dizide Blanchett’ın yanı sıra Kevin Kline (The Good House), Sacha Baron Cohen (The Trial of the Chicago 7), Kodi Smit-McPhee (The Power of the Dog), Lesley Manville (The Crown), Louis Partridge (Enola Holmes 2), Leila George (Animal Kingdom) ve Hoyeon (Squid Game) gibi oyuncular da yer alıyor.

Disclaimer dizisi Harry Potter ve Azkaban Tutsağı, Gravity ve Roma yapımlarıyla hatırlanan Meksikalı yönetmen Alfonso Cuarón tarafından yazılıp yönetiliyor. Cuarón 2019 yılında Apple ile özel bir anlaşma imzalamıştı.

Disclaimer dizisi ilk iki bölümü ile 11 Ekim 2024 tarihinde Apple TV+ ekranlarında yayına girecek. Kalan 5 bölüm ise her cuma günü izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek. Yapım, 15 Kasım 2024’te yayınlanacak final bölümü ile hikâyesini noktalayacak.

Disclaimer dizisi hakkındaki ilk izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version