in , ,

Eşek Karakterine Odaklanan “Shrek” Spin-off Filminde Eşek’le Birlikte Karısı Ejderha ve Çocukları da Yer Alacak

“Eşek” spin-off filmi hakkında konuşan Eddie Murphy, Ejderha ve melez çocuklarının da maceraya dahil olacağını açıkladı.

Shrek Eşek Spin-off Filmi Ejderha
- Reklam -
- Reklam -

Eşek spin-off filmi hakkında detaylar paylaşılmaya devam ediyor. Eddie Murphy, Eşek karakterinin yanı sıra Ejderha ve çocuklarının da hikâyede önemli yer tutacağından bahsetti.

DreamWorks Animation çatısı altında izleyicilerin beğenisine sunulan Shrek serisi sinema yolculuğuna 2001 senesinde başladı. Seslendirme kadrosunda  Mike Myers, Cameron Diaz ve Eddie Murphy gibi isimlerin arasında bulunduğu seri, kısa sürede animasyon klasikleri arasına girmeyi başardı. Sonrasında Shrek filmlerinde yer alan Çizmeli Kedi için iki de spin-off çekildi.

Shrek 4 filmi 2010 yılında, Çizmeli Kedi’nin son macerası ise 2022’de gösterime girdi. Hayranlar ise gözlerini yaklaşan beşinci Shrek macerasına dikmiş durumda. Seride Eşek karakterini seslendiren Eddie Murphy, geçen günlerde verdiği bir demeçte Shrek 5 filminde prodüksiyonun 2024 yılı içerisinde tamamlanacağını ve ardından Eşek spin-off’u üzerinde çalışmaya başlayacaklarını duyurdu.

- Reklam -

Eşek Spin-off Filmi Ejderha

“Shrek” Evreninde Geçecek “Eşek” Filmi Hakkında Yeni Detaylar

Shrek’in 25. yıldönümü yaklaşırken Eddie Murphy Shrek, Eşek ve Prenses Fiona ile yeni maceraların ufukta olduğunu açıkladı.

Kung Fu Panda 4 ve Çizmeli Kedi: Son Dilek gibi animasyon filmlerinin başarıları, Shrek serisine olan ilgiyi yeniden canlandırdı. Kung Fu Panda 4 bu yıl dünya çapında 545,3 milyon dolar hasılat elde ederek serinin dünya çapındaki toplam kazancını 2,3 milyar doların üzerine çıkardı. Çizmeli Kedi: Son Dilek ise küreselde 485,2 milyon dolarlık etkileyici bir başarı elde etti.

Shrek Eşek Spin-off Filmi Ejderha Melez Çocuklar

İlk Shrek filmi vizyona girdiğinden beri Eşek karakterini seslendiren Murphy, Eşek projesi hakkında yeni detaylar paylaştı. Murphy Eşek’in kendi macerasına odaklanacağını belirtirken, “Sadece Eşek, karısı ejderha ve yarı ejderha çocukları olacak,” ifadelerine yer verdi.

- Reklam -

İlk filmde Shrek, Eşek’in de yardımıyla Fiona’yı Ejderha’nın koruduğu kaleden kurtarmayı başarmıştı. Eşek ise cazibesini kullanarak Ejderha’yı oyalamış; ardından ikisi arasında romantik bir ilişki başlamıştı. Finalde ise iki karakter evlenmiş ve melez bebeklere sahip olmuşlardı.

Bağımsız bir Eşek filmi, karakterin yeni boyutlarını keşfetme vaadini taşıyor ve potansiyel olarak taze komedi ve duygusal deneyimler sunmayı hedefliyor.

Shrek Eşek Spin-off Filmi Ejderha ve Çocuklar

Eddie Murphy’li Eşek filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

House of the Dragon 2. Sezon 3. Bölüm Ejderha Yumurtaları Daenerys Targaryen

“House of the Dragon” 2. Sezondaki Ejderha Yumurtalarının Yolculuğu Daenerys Targaryen’e Kadar Uzanacak

Seyrüsefer - Salim Fikret Kırgi

“Osmanlı Vampirleri”nin Yazarından Bir Medyumun Kişisel Tarihini Anlatan Roman: “Seyrüsefer”