Menu
in ,

Prime Video Dizisi “Fallout” 2. Sezon Onayını Aldı

Fallout 2. Sezon için onaylandı. Amazon’un dijital yayın servisi Prime Video, popüler Bethesda oyununu yeni maceralarla ekrana taşımaya devam edecek.

Fallout 2. Sezon ile geri dönecek. Prime Video, ünlü RPG oyunundan uyarlanan macerayı izleyicilerle buluşturmaya devam edecek.

Son dönemlerde hız kazanan video oyunlarının film ve dizi uyarlamalarına 10 Nisan’da bir yenisi daha eklendi. Bethesda Softworks’ün popüker oyun serisi Fallout Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider) ve Graham Wagner (Portlandia) ikilisi tarafından ekrana taşındı.

8 bölümü birden tek seferde yayına giren dizi, Prime Video’nun son dönemlerdeki ses getiren işleri arasına hızlı bir giriş yaptı. Aldığı olumlu yorumlar ile öne çıkan Fallout IMDb platformunda 8,6/10 puan ortalamasıyla gözünü yükseklere dikerken Rotten Tomatoes’ta da %94 eleştirmen skoru, %89 izleyici skoru ile güçlü bir duruş sergiledi.

- Reklam -

Graham Wagner, daha önce yaptığı açıklamada ilk sezonda henüz yalnızca “yüzeyi kazıyabildiklerini” ve “daha yapacakları çok şey olduğunu” dile getirmişti.

Dizi yayına girdikten yaklaşık bir hafta sonra, Amazon olumlu gidişata kayıtsız kalamayarak Fallout 2. sezon için yeşil ışığı yaktı.

Fallout 2. Sezon ile Geri Dönecek

Westworld ile tanınan Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un yapımcı koltuğunda oturduğu kıyamet sonrası bilimkurgu dizisi Fallout 2. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Prime Video’nun prömiyer yorumlarıyla bugüne kadarki en iyi üç dizisi arasına giren yapım için Amazon MGM şefi Jennifer Salke dizinin yenilenmesiyle ilgili olarak düşüncelerini paylaştı. Salke ayrıca Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins ve Kyle MacLachlan’dan oluşan oyuncu kadrosundan övgüyle bahsetti.

“Jonah, Lisa, Geneva ve Graham bu çığır açan, çılgın diziyle tüm dünyayı büyülemeyi başardılar. Bu ikonik video oyununun hayranları için çıta oldukça yüksekti. Şu ana kadar beklentilerini aşmış görünüyoruz ve oyun serisine milyonlarca yeni hayran kazandırdık. Ella Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins ve Kyle MacLachlan’ın başını çektiği oyuncu kadrosu her şeyin üstesinden geldi. Jonah ile Lisa’ya ve Bethesda’daki dostlarımıza diziyi bize getirdikleri için, Geneva ve Graham’a da showrunner olarak aramıza katıldıkları için teşekkür ederiz. Sadece bir hafta sonra 2. sezonu duyurmaktan ve izleyicileri Fallout’un gerçeküstü dünyasında daha da ileriye götürmekten heyecan duyuyoruz.”

Fallout 2. sezon için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

2. Sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version