in ,

“Fallout” Yapımcısı Gözünü Şimdiden 2. Sezona Dikti: “İlk Sezonda Yüzeyi Yalnızca Biraz Kazıyabildik”

“Fallout” dizi uyarlamasının yapımcısı Graham Wagner, popüler oyun serisinin ekran adaptasyonu için heyecanını paylaştı ve gelecek sezonlara dair ipuçları verdi.

Fallout 2. Sezon Açıklaması
- Reklam -
- Reklam -

Fallout dizisi ilk sezonuyla Prime Video’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımcı Graham Wagner, oyun evrenini tanıtmak konusunda aceleci davranmadıklarını açıkladı.

Pedro Pascal’ın başrolünü paylaştığı The Last of Us, Anna Taylor-Joy ve Chris Pratt’in kadrosunda yer aldığı The Super Mario Bros. Movie yapımlarının ardından Fallout oyunu da live-action bir uyarlama ile izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Diziye dair paylaşılan ilk fragmanının ardından merakla beklenen yapım için heyecan verici bir açıklama da dizinin yapımcısından geldi. Wagner, dizinin ilk sezonu ile sadece yüzeyi kazıdıklarını ve evreni tanıtmak için acele etmeyeceklerini söyledi. Gelecek sezonlara dair ipuçları veren Wagner birden fazla sezonla izleyicilerin karşısına geçmek istediklerinden bahsetti.

- Reklam -

“Sanırım ilk sezonda yapmak istediğimiz şeylerin sadece yüzeyini kazıyabildik. Anlatılacak daha çok şey var. Fallout evreninin çılgınlığı üzerine düşünüyorum ve sanıyorum ki oyun evrenindeki her şeyi bir anda izleyicilere vermek doğru olmaz. Bu Buffy the Vampire Slayer dizisini 7. sezonundan izlemeye başlamaya benziyor. ‘Koltukta bir iblis var ve ayrıldığı sevgilisinden bahsediyor, neler oluyor bu dizide?’ demek gibi.

“Bu yüzden biz de yavaşça ilerliyoruz ve olayları kurarak gidiyoruz. İlk iki bölümde oldukça fazla şey yaşanıyor. Hikâye anlatıcılığı konusunda yine de inanılmaz hızlıyız ama, bilirsiniz işte Fallout evrenini düşününce işleri ağırdan alıyoruz. Sabırlıyız çünkü daha yapacağımız çok şey var.”

Fallout 2. Sezon Açıklama

“Fallout” Dizisi Yaratıcı Ekibiyle Dikkat Çekiyor

Kilter Films’in yapımcılığını üstlendiği dizi sadece oyuncu kadrosu ile değil, oyun dünyasının önde gelen isimleri bünyesinde barındırması ile de dikkat çekiyor.

Todd Howard ve Bethesda Softworks’ten James Altman yönetici olarak projede alışırken Moisés Arias, Kyle MacLachlan ve Sarita Choudhury gibi isimler de kadroda yer alıyor.

- Reklam -

Dizinin oyuncu kadrosunda iseElla Purnell, Aaron Moten, Walton Goggins, Moises Arias, Johnny Pemberton ve Kyle MacLachlan gibi isimler bulunuyor.

Wagner her ne kadar gelecek sezonlara dair oldukça umutlu konuşsa da Amazon tarafından yeni sezonlara yeşil ışık yakıldığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Fallout Dizisi İlk Bakış Görselleri

Prime Video imzasını taşıyacak Fallout dizisinin ilk sezonu 12 Nisan 2024 tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Siz Fallout dizisi hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve TV dünyasından yeni içerikler için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Dizinin Automatron DLC 'si olmayacak galiba :slight_smile:

    Fotoğraflarda robot gören oldu mu?

    Sentry bot
    Eyebot
    Mister Handy
    Protectron
    Tankbot

    ama özellikle de Assaultron ve Robobrain olmalı düşüncesindeyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicolas Cage Emeklilik

Nicolas Cage Sinema Kariyerini Sonlandırmaya Hazırlanıyor: “Üç ya da Dört Filmim Kaldı”

Deadpool 3 Filminde Yeni Bir X-Men Karakteri Yer Alıyor

“Deadpool 3” Setinden Gelen Son Görüntüler, Yeni “X-Men” Karakterini Ortaya Çıkardı