in ,

“Deadpool 3” Setinden Gelen Son Görüntüler, Yeni “X-Men” Karakterini Ortaya Çıkardı

Deadpool 3 filminde Wolverinde dışında en azından farklı bir X-Men karakterinin daha yer alacağı, ortaya çıkan yeni set görüntüleriyle kesinleşti.

Deadpool 3 Filminde Yeni Bir X-Men Karakteri Yer Alıyor
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool 3 filminde Wolverinde dışında yer alacak bir X-Men karakteri, ortaya çıkan yeni set fotoğrafları ile kesinleşti. Marvel Sinematik Evreni’nin Ryan Reynolds ve Hugh Jackman başrolü yeni macerası hazırlıklarına devam ediyor.

Senarist ve oyuncu grevlerinin tamamlanmasının ardından çekimleri yeniden başlayan Deadpool 3, Wolverine dışında filmde yer alacak ilk resmi X-Men karakterini de ortaya çıkardı. Şimdiye kadar Professor X de dahil olmak üzere bir dizi oyuncunun filmde yer alacağı iddia edilmiş olsa da henüz ne oyuncular ne de Marvel Studios tarafından resmi bir açıklama yapıldı. Ancak The Mirror sitesinin yayınladığı son set fotoğrafları, açıklamaya gerek bırakmaksızın bir karakterin varlığını kanıtladı.

Yeni set fotoğraflarında Wade Wilson ve Logan’ın yanı sıra, Wolverine ve Sabretooth’un yer aldığı savaşı içeren bir sahne de yer alıyor. Üstelik fotoğraflardaki Sabretooth, Tyler Mane’in versiyonuna benziyor. Uzaktan çekilen görüntüler aktörün kimliği hakkında net bir bilgi vermese de, Mane’in büyük ihtimalle X-Men’deki rolünü yeniden canlandırıyor olacağını gösteriyor.

- Reklam -

Deadpool 3 Sabretooth

Set fotoğrafları 2000 yılında vizyona giren X-Men’deki orijinal versiyona benzer bir Sabretooth gösteriyor. Başlangıçta bu rolü 56 yaşındaki Kanadalı aktör Tyler Mane oynuyordu. Patrick Stewart’ın Profesör X’i, Kelsey Grammer’ın Beast’i ve orijinal X-Men başrol oyuncuları da dahil olmak üzere çoğu eski X-Men oyuncusu MCU’da geri döndüğü ya da döneceği için, Tyler Mane’in de cameo olarak geri getirilmiş olması da bu nedenle muhtemel görünüyor.

Deadpool 3 Filminde Sabretooth Karakterinin İki Farklı Versiyonu da Yer Alabilir

Bununla birlikte Sabretooth’un sadece bir cameo olacağı set fotoğraflarında Deadpool tarafından tutulan kesik başının ölümünü doğrulamasıyla ilgili. Setten gelen raprlar ayrıca Fox’un ilk X-Men filmindeki Toad karakterinin yer alacağını da söylüyor.

Deadpool 3 Filmi Wolverine X-Men

- Reklam -

Tyler Mane’in Sabretooth’unun yanı sıra, karakterin Liev Schreiber versiyonunun da Deadpool 3’te yer alacağı söyleniyor. Gazeteci DanielRPK/Daniel Richtman daha önce Liev Schreiber’in de Sabretooth olarak geri döneceğini açıklamıştı. Resmi bir Marvel kaynağından gelmediği için bu haberin henüz bir iddia seviyesinde olduğunu belirtmek gerekiyor. Yine de Marvel’ın Çoklu Evren konsepti ve Disney ile Fox evrenlerini birleştirme çabaları sonucunda tüm bunlar olasılık dahilinde yer alıyor.

Son gelen ertelemelerle birlikte filmin 26 Temmuz 2024’te gösterime girmesi bekleniyor.

Deadpool 3 filminden sizlerin beklentileri neler? Sizce yılların bekleyişine değecek bir yapım ortaya çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer için bizi Google News’te takip edebilirsiniz.

Kaynak: Coming Soon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fallout 2. Sezon Açıklaması

“Fallout” Yapımcısı Gözünü Şimdiden 2. Sezona Dikti: “İlk Sezonda Yüzeyi Yalnızca Biraz Kazıyabildik”

Margot Robbie - THY Reklam Yüzü

“Barbie” ile Yaza Damgasını Vurmuştu: Margot Robbie, THY’nin Yeni Reklam Yüzü Oluyor