in , ,

“Barbie” ile Yaza Damgasını Vurmuştu: Margot Robbie, THY’nin Yeni Reklam Yüzü Oluyor

Margot Robbie, THY’nin yeni reklam yüzü olabilir. Greta Gerwig’in “Barbie” filmindeki performansıyla yaza damgasını vuran aktris ile görüşmeler devam ediyor.

Margot Robbie - THY Reklam Yüzü
- Reklam -
- Reklam -

THY, yeni reklam yüzü olarak Margot Robbie’yi seçti. Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, ünlü Hollywood yıldızı ile görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

2018’de I, Tonya ile 2020’de ise Bombshell filmiyle Oscar adaylığı alan Avustralyalı aktris Margot Robbie; geçen yazan Barbie filmindeki performansıyla damga vurmuştu. Greta Gerwig’in ikonik Mattel oyuncağını beyaz perdeye taşıdığı yapımdan yaklaşık 50 milyon dolar gelir elde eden Robbie; THY’nin yeni reklam yüzü olmaya çok yakın.

Daha önce Lionel MessiKobe Bryant ve Morgan Freeman gibi dünya yıldızlarıyla çalışan THY’nin bir reklam filmini ise Oscar ödüllü Ridley Scott yönetmişti.

- Reklam -

Ekonomim sitesinin haberine göre THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“15-25 Mart 2024 tarihleri arasında da Avustralya’ya uçmaya başlıyoruz. Şimdi Avustralyalı oyuncu Margot Robbie ile görüşüyoruz. Onu uçuştan bir hafta önce getirip Göbeklitepe gibi birçok yeri gezdirmeyi planlıyoruz. Avustralya uçuşu aktarmalı olacak. Buradan 10 saat Singapur’a, oradan da 7 saat Avustralya’ya gidilecek.”

Margot Robbie - THY Reklam

THY, Yeniden Başlayacak Avustralya Uçuşlarının Tanıtımı için Margot Robbie’yi Seçti

Marketing Türkiye’nin aktardığına göre ise Ahmet Bolat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu detayları paylaştı:

“Avustralya’ya uçuşlarımız 2020 yılında pandemi nedeniyle durdurulmuştu, ancak 2024 yılında yeniden başlayacak. Bu önemli dönüm noktasını kutlamak için dünyaca ünlü bir isimle çalışmak istedik. Margot Robbie’nin, Avustralyalı olması ve uluslararası alandaki başarısı nedeniyle bu rol için ideal bir aday olduğunu düşündük. Onu uçuştan bir hafta önce Türkiye’ye getirip Göbeklitepe gibi tarihi ve kültürel zenginliklerimizi tanıtacağız. Bu iş birliğinin her iki taraf için de başarılı olacağına inanıyoruz.”

- Reklam -

1990 yılında Avustralya’nın Dalby kentinde doğan Robbie, imajını güçlendirmeyi hedefleyen Türk Hava Yolları’nın yeni yıldızı olmaya çok yakın.

Margot Robbie - THY Yeni Reklam Yüzü

Öte yandan Tarihin Sıfır Noktası olarak da bilinen Göbeklitepe’nin de tanıtım programına dahil edilmesinin, Türkiye için yeni turizm geliri kapılarını aralayabileceği düşünülüyor.

Anlaşmanın detayları ve Margot Robbie’nin nasıl bir kampanyada rol alacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. Oyuncunun rol aldığı son film olan Barbie, gişede dünya çapında 1.4 milyar dolar hasılat elde etmişti.

Siz THY’nin Margot Robbie ile anlaşması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Ekonomim, Marketing Türkiye

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Deadpool 3 Filminde Yeni Bir X-Men Karakteri Yer Alıyor

“Deadpool 3” Setinden Gelen Son Görüntüler, Yeni “X-Men” Karakterini Ortaya Çıkardı

Bilinen En Eski Sivrisinek Fosili Şaşırtıcı Gerçeği Gösterdi

145 Milyon Yıl Önceden Kalma: Bilinen En Eski Sivrisinek Fosili Sürpriz Bir Gerçeği Ortaya Çıkardı