in ,

Nicolas Cage Sinema Kariyerini Sonlandırmaya Hazırlanıyor: “Üç ya da Dört Filmim Kaldı”

Nicolas Cage emekli olma planları yapıyor. 59 yaşındaki aktör, önünde gelecek için üç ya da dört filmi kaldığını açıkladı.

Nicolas Cage Emeklilik
- Reklam -
- Reklam -

Nicolas Cage emekli olma hazırlığında. Hollywood’un ünlü aktörü beyaz perdeye veda etmeden önce üç ya da dört filmde daha rol alacağını söyledi.

Hollywood’un en üretken isimleri arasında yer alan Nicolas Cage, gelecek ay 60. doğum gününü kutlayacak. Ünlü yıldız, Jim Carrey’nin izinden giderek aktörlük için erken sayılabilecek bir yaşta emeklilik planları yapmaya başladı.

Leaving Las Vegas filmi ile Oscar ödülünü kucaklayan, National Treasure ve Ghost Rider gibi filmlerle izleyicilerin beğenisini kazanan Nicolas Cage yaklaşık 40 yıllık oyunculuk kariyerinin ardından emekliliğe göz kırpıyor. Ünlü oyuncu son zamanlarda Renfield, Dream Scenario ve The Retirement Plan gibi yapımlarda da yer almıştı.

- Reklam -

Nicolas Cage Emekli

Vanity Fair dergisine konuşan aktör beyaz perdeye yönelik gelecek planlarından bahsetti. Sinemaya dair söyleyecek şeyleri söylediğini söyleyen Cage üç ya da dört film sonra emekliye ayrılmayı düşündüğünü de sözlerine ekledi:

“Sanırım sinemaya dair söyleyebileceğim her şeyi söyledim. Film performansımı götürebildiğim kadar ileriye götürdüm. Bundan sonra yer alacağım filmleri çok daha sert ve katı biçimde seçeceğim. Zirvede bitirmek istiyorum.”

Röportajında babasının 75 yaşında hayata veda ettiğini ekleyen aktör, kalan zamanını ailesi ile birlikte geçirmek istediğinden bahsetti:

“Yaşayacak ne kadar zamanımın kaldığını düşünüyorum. Babam 75 yaşında hayatını kaybetmişti. Ben de 60 yaşıma basıyorum. Eğer şanslıysam belki önümde yaşayacağım 15 yıl var. Babamı rol model alıyorum ve bu yılları nasıl değerlendireceğimi düşünüyorum. Ve sanırım böyle düşününce kalan yıllarımı ailemle birlikte geçirmek istediğim aşikâr.”

- Reklam -

Nicolas Cage Emeklilik Öncesinde Bir Dizi Projesinde Yer Almak İstiyor

Emeklilik planlarından bahsetmesinin yanı sıra Nicolas Cage kariyerini noktalamadan önce hiç adım atmadığı alanlara da girmek istediğini de söyledi. Bryan Cranston’ın kariyerini büyük oranda değiştiren Breaking Bad dizisini örnek gösteren aktör, kendisinin de dizi sektörüne adım atarak oynadığı karakteri bölümler içerisinde geliştirmek isteyebileceğinin altını çizdi.

“Belki kendinizi daha iyi verebileceğiniz bir projeye dahil olmanın vakti gelmiştir. Bilmiyorum, bir sonraki adımımı nasıl atacağımı düşünüyorum ve bununla ilgili bir fikir de henüz bulamadım.”

Nicolas Cage Emeklilik Planı

2023 yılında altı farklı projede yer alan aktör Kristoffer Borgli’nin yazdığı ve yönetmenlik koltuğunda bulunduğu Dream Scenario ile kariyerinin en olumlu yorumlarını almıştı. Bunun yanı sıra Tim Brown’ın yönetmenliğini yaptığı The Retirement Plan yapımı da izleyicilerin beğenisini toplamıştı.

Siz Nicolas Cage’in beyaz perdeye veda etme kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Vanity Fair

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SpaceMarine SpaceMarine dedi ki:

    En sevdiğim aktör… Emekli olacak olmasına üzüldüm. Jeremy Clarkson ve ekibi de gitti zaten. :frowning:

  2. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Abi güzel bir filmle veda et nolur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kuzey Amerika En Büyük Buzulu Malaspina

Kuzey Amerika’nın En Büyük Buzulunun Uydu Haritası, Gizli Lagünü ve Buz Kütlesindeki Diğer Sırları Ortaya Çıkardı

Fallout 2. Sezon Açıklaması

“Fallout” Yapımcısı Gözünü Şimdiden 2. Sezona Dikti: “İlk Sezonda Yüzeyi Yalnızca Biraz Kazıyabildik”