Menu
in , ,

“The Boys” Evreninde Geçen “Gen V” Dizisinden Yeni Fragman

Gen V dizisinden yeni fragman yayınlandı. Prime Video’da yayınlanan “The Boys”un spin-off yapımı için geri sayım sürüyor.

Gen V dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Amazon’un Prime Video servisi için geliştirilen yapım, The Boys’un spin-off’u olarak ekranlara konuk oluyor.

Garth Ennis ve Darick Robertson ikilisi tarafından yaratılan The Boys çizgi romanı, 2019’dan beri Prime Video imzasıyla ekrana taşınıyordu. Ana dizide rota 4. sezona doğru kırılırken yapımın evreni spin-off’larla genişletilmeye devam ediyor.

Kanlı dünya tasviri ve eleştirel bakış açısıyla öne çıkan The Boys’u aratmayan Gen V, yeni nesil süper kahramanların maceralarını konu alacak. Godolkin Üniversitesi’nde süper kahramanlık eğitimi alan ekibi takip edecek Gen V’den yeni fragman ise dün gece paylaşıldı.

- Reklam -

Fragman, Jessie T. Usher’ın canlandırdığı A-Train, Dominique McElligott’ın oynadığı Queen Maeve ve Antony Starr’a emanet edilen Homelander gibi tanıdık karakterlere de ev sahipliği yapıyor.

The Boys Spin-off’u Gen V Fragmanı | İZLE

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapım Shelley Conn, Sean Patrick Thomas, Clancy Brown, Jason Ritter, Asa Germann, Marco Pigossi ve Alexander Calvert gibi yeni oyuncuların yanı sıra, orijinal diziden de bazı isimlere ev sahipliği yapacak.

Şimdiye dek açıklanan bilgilere göre Jessie T. Usher’ın A-Train’i, Colby Minifie’nin Ashley Barrett’ı, P.J. Byrne’ün Adam Bourke’u ve Claudia Doumit’in Victoria Neuman’ının cameo yapacakları biliniyor.

Yapımın yaratıcı koltuğunda The Boys’un yapımcısı ve After the Sunset ile The Uninvited’ın senaristi Craig Rosenberg yer alıyor.

Gen V dizisinin zaman akışı, The Boys’un 3. sezonuyla 4. sezonu arasına odaklanacak. Çekimleri Eylül 2022’de tamamlanan yapımın ilk bakış fragmanı ise geçen yıl aralık ayında yayınlanmıştı. Öte yandan dizi, henüz yayınlanmadan 2. sezon onayı alarak Amazon cephesinden güvenoyu almayı başardı.

Gen V dizisinin ilk üç bölümü 29 Eylül 2023 tarihinde Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak. The Boys 4. sezon ise 2024’ün ilk aylarında izleyicilerin karşısına çıkacak.

Sizin Gen V dizisi için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilir, TV dünyasından yeni içerikler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version