Menu
in , ,

Jeremy Allen White’lı “The Bear” Dizisi 3. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte İlk Tanıtım

Jeremy Allen White’ın başrolünde yer aldığı Emmy ödüllü “The Bear” dizisi 3. sezonuyla geri dönüyor. Yapımdan ilk tanıtım paylaşılırken prömiyer günü de açıklandı.

The Bear 3. sezon için Jeremy Allen White’a kısa bir bakış imkânı sunan yeni bir tanıtım klibi paylaşıldı. Videoyla birlikte, yapımın izleyicilerle buluşacağı resmi tarih de açıklandı.

Shameless ve The Iron Claw yapımlarıyla adından söz ettiren ödüllü aktör Jeremy Allen White’ın gözde projesi The Bear 3. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Sezon onayını Kasım 2023’te alan yapım; bugüne dek hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından övgüyle karşılanmıştı.

The Bear 3. sezonun Haziran 2024’te yayınlanacağı ise bir süredir biliniyordu. Ancak yayınlanan yeni bir tanıtım videosuyla birlikte yapımın prömiyer takvimi de açıklandı.

- Reklam -

Ramy ve Eigth Grade’ın arkasındaki Christopher Storer’ın imzasını taşıyan FX yapımı dizi, yayına başladığı 2022 yılından beri geniş kitleleri peşinden sürüklemeyi başarmıştı.

Dizide Jeremy Allen White’a eşlik eden isimler arasında Ebon Moss-Bachrach (The Punisher), Ayo Edebiri (Dickinson), Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas ve Edwin Lee Gibson yer alırken yapım yeni sezonda kadrosunu da genişletmeyi sürdürmüştü.

Diziden yayınlanan yeni tanıtım, The Bear 3. sezonun 27 Haziran 2024 tarihinde ilk bölümüyle FX’te yayına başlayacağını ortaya koydu.

Jeremy Allen White Paylaştı: The Bear 3. Sezon Tanıtımı – İZLE

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk olarak Jeremy Allen White’ın Instagram hesabından paylaşılan tanıtım videosu; darmadağın olmuş Carmy Berzatto’yu, ünlü mutfağını ve Chicago manzarasını gözler önüne seriyor.

İlk iki sezonun büyük beğeni toplamasının ardından dizi şimdiden 4. sezon siparişini bile almış durumda. 3 ve 4. sezonun ise arka arkaya yapım aşamasına alındığı biliniyor.

The Bear’ın 3. Sezon hikâyesi, Carmy’nin dondurucuda kilitli kalmasının ardından Richie ve Sydney’in kontrolü ele geçirdiği stresli açılış gecesinin hemen ardından başlayacak.

Yapım geçen iki sezon boyunca önemli mutfak dramaları, aile travmaları ve Carmy’nin hayallerindeki restoranın açılışına yer verdi.

Yeni sezona dair bilinen detaylardan birisi ise yapımda Sydney Adamu’yu canlandıran Ayo Edebiri’nin 3. sezonun bir bölümünde ilk defa yönetmen koltuğuna geçecek olmasıydı.

The Bear 3. sezon 27 Haziran 2024 tarihinde yayına başlayacak ve bölümler haftalık olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak. Yapım Türkiye’de Disney Plus üzerinden izlenebilecek.

Siz The Bear 3. sezon için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version