in ,

Netflix, Popüler Anime ve Manga Serisi “Kakegurui”yi Live-Action’a Uyarlıyor: Oyuncular Belli Oldu

Netflix, yeni live-action dizisi BET’i duyurdu. Japon manga ve anime serisi Kakegurui’den uyarlanacak serinin çekimleri Toronto’da başladı.

Kakegurui Live-Action Dizi Oluyor: Oyuncular Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Homura Kawamoto’nun mangasından uyarlanan popüler anime serisi Kakegurui’yi live-action diziye taşıyor. Adı BET olarak açıklanan dizi projesinin kadrosu da belli oldu.

Kakegurui ilk olarak 2014 yılında Square Enix’in Gangan Joker dergisinde yayımlanmaya başladı. Homura Kawamoto’nun kaleminden çıkan seri, günümüze dek 17 cilt olarak raflardaki yerini aldı. Ayrıca bir spin-off serisi olan Kakegurui Twin de büyük ilgi gördü.

Mangadaki bu başarı, anime dünyasına da yansıdı. MAPPA stüdyosunun üstlendiği ilk Kakegurui anime serisi 2017’de yayınlandı ve büyük beğeni topladı. Ardından 2019’da ikinci sezon geldi. Twin spin-off’u da 2022’de animelere eklendi.

- Reklam -

Dizi, seçkin bir yatılı okulda geçecek. Burada her şey, hiyerarşi de dahil, yeraltı kumarhane oyunlarıyla belirleniyor. Kakegurui’nin canlı aksiyon uyarlaması BET, Japonya’dan gelen gizemli bir öğrencinin okuldaki dengeleri altüst etmesini konu ediniyor.

BET Oyuncuları 1 - Kakegurui Live-Action Dizi Uyarlaması

Netflix’in açıklamasına göre, kadronun başrollerinde Miku Martineau, Ayo Solanke, Eve Edwards, Clara Alexandrova, Hunter Cardinal, Anwen O’Driscoll, Aviva Mongillo ve Ryan Sutherland yer alıyor. Projenin başında ise Warrior Nun dizisinin yaratıcısı Simon Barry bulunuyor.

Kakegurui Live-Action Dizisi “BET” Ne Zaman Yayınlanacak?

Yapım aşamasına Toronto’da başlanan BET, 10 bölümlük bir dizi olarak planlanıyor. Ancak şimdilik bir yayın tarihi bulunmuyor.

- Reklam -

BET Oyuncuları 2 - Kakegurui Live-Action Dizi Uyarlaması

Aslında daha önce de büyük bir hayran kitlesine sahip Kakegurui’nin canlı aksiyon uyarlaması gerçekleştirilmişti. Japon yapımı diziden iki sezon ve bir sinema filmi izleyiciyle buluştu. Netflix de serinin tüm sezonlarını kütüphanesine eklemişti. Fakat diğer birçok animeden live-action’a uyarlanan yapımlar gibi söz konusu live-action projeleri oldukça olumsuz yorumlar ve eleştiriler aldı. Yeni canlı aksiyon uyarlamasının nasıl karşılanacağını ise zaman gösterecek.

One Piece ile oldukça iyi bir başarı yakalayan Netflix, sizce bu uyarlamada da benzer bir çıkış yapabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Giancarlo Esposito Captain America 4 Filminde Rol Alacak

Giancarlo Esposito, “Captain America: Brave New World” Filminin Kötüsü Olarak İzleyicinin Karşısına Çıkacak

Evrenin Sonu 'Büyük Çöküş' Olabilir: Karanlık Enerji...

Evrenin Sonu ‘Büyük Çöküş’ Olabilir: Gözlemler Zayıflayan ‘Karanlık Enerji’yi Gösteriyor