Menu
in , ,

“One Piece”in Kılıç Ustası Roronoa Zoro Kendi Öncül Macerasına Kavuşuyor

One Piece’in popüler karakterlerinden Roronoa Zoro, Hasır Şapka Korsanları’na katılmadan önceki hayatını konu alan bir light novel ile geliyor.

One Piece serisi karakterlerinden Roronoa Zoro’nun, Hasır Şapka Korsanları’na katılmadan önceki korsanları avlayan haydut günlerini konu alan resmi bir öncül hikaye yayınlanacak.

Eiichiro Oda’nın One Piece mangası, 30 yıla yakın bir süredir okuyucularını büyülüyor. Zengin bir evren ve unutulmaz karakterler yaratan Oda, bu sefer de en sevilen karakterlerinden biri olan Roronoa Zoro’yu ön plana çıkarıyor. ZORO – Josho Sasakaze adlı resmi öncül light novel ile Zoro’nun korsan avcısı olarak geçirdiği gizemli günlere ışık tutuluyor.

Sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter) One Piece serisinden Monkey D. Luffy’nin çok yakın adamı Zoro’ya adanmış bir öncül light novel çıkacağı duyuruldu. Shonen Jump News’in haberine göre yeni One Piece light novel’ının adı ZORO – Josho Sasakaze olacak ve Zoro’nun Hasır Şapka Korsanları’na katılmadan önceki maceraları üzerine odaklanacak. Macerayı Jun Esaka’nın yazacağı, Nakamaru’nun ise illüstrasyonları üstleneceğini belirtildi.

- Reklam -

Jun Esaka, Naruto Shinden ve Naruto Retsuden serileriyle Naruto için light novel çalışmaları yapmış deneyimli bir yazar. Daha önce Nami, Nico Robin, Boa Hancock, Uta ve diğer kadın karakterleri konu alan HEROINES adlı One Piece kadın light novel’ını kaleme almıştı. Esaka ayrıca yakında Nintendo Switch için çıkacak One Piece Odyssey video oyununun edebi uyarlaması Odyssey romanını da yazmıştı. İllüstratör Nakamaru da light novel uyarlamasında Esaka ile çalışmıştı.

One Piece’ten Roronoa Zoro ve Vinsmoke Sanji Hayranları için Özel Sürprizler Olacak

Buna ek olarak ONE PIECE Magazine 18. Sayı, Zoro ve Sanji’ye özel bir bölümle hayranların karşısına çıkıyor. Bu özel sayıda posterler, karakter analizleri ve çıkartmalar yer alacak. Hasır Şapka Korsanları’nın ünlü aşçısı Sanji de yakın zamanda Food Wars!: Shokugeki no Soma ekibinden kendi spin-off mangasını almıştı. One Piece: Shokugeki no Sanji, Sanji’nin korsan olmadan önceki ve sonraki hayatının çeşitli noktalarını inceliyordu.

ZORO – Josho Sasakaze duyurusundan önce, One Piece serisi Zoro’nun geçmişini Monsters adlı Oda’nın bir başka eserinin anime uyarlamasıyla kısmen keşfetmişti. Monsters, Luffy’nin Korsanlar Kralı olmak için yola çıkmasından yıllar önce One Piece evreninde geçen bir macerayı anlatıyor. Hikâye, efsanevi samuray Shimotsuki Ryuma’nın kendisini dünyaya tanıtacak ejderhayı öldürmesini konu alıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: “One Piece” Hayranlarının İzlemesi Gereken 10 Anime

Roronoa Zoro’ya odaklanacak yeni light novel için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version