in , ,

“One Piece”teki Efsanevi Kılıç Ustası Ryuma’nın Hikâyesini Anlatan Anime Uyarlaması Geliyor

One Piece olaylarından binlerce yıl öncesinde geçen ve efsanevi kılıç ustası Ryuma’nın hikâyesini anlatacak olan “Monster” anime uyarlaması Netflix’e geliyor.

One Piece: Monster Animesi Netflix'e Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, One Piece serisinin ön bölümü olan Monsters animesinin yayın tarihini açıkladı. Uyarlama, Eiichiro Oda’nın ilk eserlerine dayanıyor ve efsanevi kılıç ustası Ryuma’nın hayatını derinlemesine incelemeyi vaat ediyor.

Tam adı Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation olan yapım, Eiichiro Oda’nın ilk tek bölümlü mangasının uyarlaması olarak hayranlara ikonik One Piece evreninin daha derin bir keşfini sunuyor. Söz konusu manga için bir anime uyarlaması yapıldığı ilk olarak geçen temmuz ayında duyurulmuş ve o günden bu yana ne zaman geleceği hayranlar arasında merak konusu olmuştu.

Netflix Anime’nin resmi Twitter (X) hesabı, dünya genelinde izleyicilerin Monsters’ı yalnızca Netflix’te izleyebileceğini, Japon izleyicilerin ise hem Prime Video hem de Netflix’te izleyebileceğini açıkladı. Ayrıca karakter tasarımları ve projeye bağlı yaratıcı kadrosu da yeni duyuruyla birlikte ortaya çıktı.

- Reklam -

One Piece - Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation Poster

Yeni anime uyarlaması Monsters, Jujutsu Kaisen animesinin ilk sezonundaki çalışmalarıyla tanınan ve One Piece: Z’nin animatörlüğünü üstlenen Park Sung Hoo’nun yeni girişimi E&H Production tarafından hazırlandı. One Piece’in 1015 numaralı bölümünün yönetmeni Takashi Kojima da projede yer alıyor. İkili, ana serinin standartlarına benzer bir anime deneyimi sunmak için görseller, hikâye anlatımı ve müzik alanındaki uzmanlığın bir karışımını sağlamak için çabalıyor.

One Piece Olaylarının Öncesinde Geçen Monster Animesi Ocak 2024’te Netflix’e Geliyor

Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation, Kılıç Tanrısı olarak saygı gören ve One Piece’in tarihinde önemli bir figür olan Ryuma’ya odaklanıyor. Wano ülkesinde geçen anlatı, Ryuma’nın efsanevi statüsünü belirleyen olağanüstü başarısını (bir ejderhayı öldürmesi) anlatıyor. Yapımın çıkış tarihi olarak Ocak 2024 gösteriliyor. Ancak henüz hangi gün yayınlanacağına dair bir bilgi paylaşılmadı.

Hayranlar daha önce Thriller Bark bölümlerinde Ryuma adında bir karakterle karşılaşmış ve bu karakterin Monsters’taki karakterle aynı kişi olduğu doğrulanmış olsa da, iki enkarnasyon arasında farklılıklar bulunuyor. Bununla birlikte yeni anime uyarlamasının Wano’da geçmesi, One Piece’in geneliyle olan bağlantısını sağlamlaştırıyor.

- Reklam -

One Piece: Monster Animesi Netflix'e Geliyor

Ryuma ve ana ekibin kahramanlarından biri olan Zoro arasındaki ailevi bağ, Ocak 2024’te “Monsters” ile birlikte prömiyeri yapılacak olan yeni Egghead Arc ile aynı zamana denk gelen hikâyeye daha fazla entrika katmayı amaçlıyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orphan 3 Filmi Hazırlıkları Başladı

Orphan Serisi, “First Kill” Yönetmeni Eşliğinde “Orphan 3” ile Dönüş Yapmaya Hazırlanıyor

Out of Darkness Fragmanı: Taş Devri Korku Filmi Geliyor

Taş Devri’nde Geçen Korku Filmi “Out of Darkness”ın İlk Fragmanı Yayınlandı