in ,

Orphan Serisi, “First Kill” Yönetmeni Eşliğinde “Orphan 3” ile Dönüş Yapmaya Hazırlanıyor

Orphan 3 filmi hazırlıkları başladı. First Kill’in elde ettiği başarının ardından yönetmen William Brent Bell’in önderliğinde devam yapımı için yeşil ışık yakıldı.

Orphan 3 Filmi Hazırlıkları Başladı
- Reklam -
- Reklam -

Orphan 3 filmi için hazırlıklar başladı. Yönetmen William Brent Bell’in Orphan: First Kill ile elde ettiği başarının ardından seriyi bir adım öteye taşıyacak olan üçüncü bölüm üzerinde çalışmaya başladı.

2009 yılında vizyona giren ve yönetmenliğini Jaume Collet-Serra’nın üstlendiği Evdeki Düşman, rahatsız edici bir sırrı olan ancak görünüşte masum bir yetim kız gibi gözüken Esther’ın ürkütücü hikâyesini anlatmıştı. The Curious Case of Natalia Grace’den esinlenen filmler, Isabelle Fuhrman’ın canlandırdığı Esther’ın göründüğü gibi bir çocuk değil, büyümesini engelleyen nadir bir hormonal bozukluğa sahip 33 yaşında bir kadın olmasının hikâyesini gözler önüne seriyordu.

The Hollywood Reporter kısa bir süre önce Orphan: First Kill’in yönetmeni William Brent Bell ile bir röportaj gerçekleştirdi. Konuşmaları sırasında Orphan serisine yeni bir filmin şu anda aktif olarak geliştirilmekte olduğunu açıkladı. Henüz adı konmamış Orphan 3’ün hikâyesinin daha da fazla kıvrım ve dönüş içereceğini çünkü “serinin kural kitabının her şeyin mümkün olduğu bir yere kadar açıldığını” söyledi.

- Reklam -

Orphan 3 Filmi Hazırlıkları Başladı

Orphan 3 Filminde Kimlerin Rol Alacağı Henüz Bilinmiyor

Söz konusu açıklamanın tamamı şu şekildeydi:

“Şu anda üçüncü bir bölüm geliştiriyoruz. Serinin kural kitabı her şeyin mümkün olabileceği bir yere kadar açıldı. Halihazırda sürecin neresinde olduğumuzu bildiğimden, bizi bekleyen dönemeçler konusunda son derece heyecanlıyım.”

Esther/Lena’yı henüz 11 yaşındayken canlandıran Isabelle Fuhrman, karakterle birlikte büyüdü ve yetişkin olarak rolünü bir kez daha canlandırdı. Yaklaşımını Collider’a değerlendiren Fuhrman, çocuksu özü somutlaştırmanın oyunculuk yönteminde bir tersine dönüş gerektirdiğini ve karakterin evrimine yeni bir derinlik getirdiğini paylaştı.

- Reklam -

İlk filmde Esther/Lena’yı evlat edinen çifti Vera Farmiga ve Peter Sarsgaard canlandırırken, CCH Pounder, Margo Martindale ve Karel Roden gibi oyuncular da onlara eşlik etmişti. Ancak ikinci filmde Fuhrman’ın yanı sıra Julia Stiles ve Rossif Sutherland’in de aralarında bulunduğu yeni bir ekip yer aldı.

Orphan 3 Filmi Hazırlıkları Başladı

Korku serisinin Orphan 3 filmiyle daha da genişleyecek olması konusundaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından güncel haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bitki Fosili Kaplumbağa Yavrusu

Bitki Kalıntıları Olduğu Düşünülen 100 Milyon Yıllık Fosilin Bir Kaplumbağa Yavrusuna Ait Olduğu Ortaya Çıktı

One Piece: Monster Animesi Netflix'e Geliyor

“One Piece”teki Efsanevi Kılıç Ustası Ryuma’nın Hikâyesini Anlatan Anime Uyarlaması Geliyor