in , ,

Taş Devri’nde Geçen Korku Filmi “Out of Darkness”ın İlk Fragmanı Yayınlandı

Out of Darkness fragmanı yayınlandı. 45.000 yıl öncesinde geçen Taş Devri korku filmi, Andrew Cumming’in ilk uzun metraj deneyimi oluyor.

Out of Darkness Fragmanı: Taş Devri Korku Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Taş Devri’nde geçen korku filmi Out of Darkness için ilk fragman paylaşıldı. 45.000 yıl öncesini anlatan yapım, izleyicileri zamanda geriye götürmeye ve tüyler ürpertici bir çağın gerilimine konuk etmeye hazırlanıyor.

Ruth Greenberg‘in senaryosunu kaleme aldığı ve ilk uzun metraj deneyimi olan korku gerilim filmini, Payback, Cold Feet ve River City gibi televizyon dizilerindeki çalışmalarıyla tanınan Andrew Cumming‘in yönetiyor. Out of Darkness, senaryo yazarının olduğu gibi Cumming’in de ilk uzun metrajlı film yönetmenliği denemesi. Yapım Safia Oakley-Green, Kit Young, Chuku Modu, Iola Evans, Arno Lüning ve Luna Mwezi‘nin de aralarında bulunduğu bir oyuncu kadrosuna sahip.

Out of Darkness Fragmanı: Taş Devri Korku Filmi Geliyor

- Reklam -

Out of Darkness‘ın ilk fragmanı yapımın nasıl ilerleyeceğine dair bir ilk bakış sunuyor. Filmin öne çıkan özelliği sadece korku unsurları değil. Aynı zamanda Taş Devri’nin vahşi ve tedirgin edici dünyasına da farklı bir bakış sağlamayı amaçlıyor.

Yayınlanan ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Taş Devri Korku Filmi Out of Darkness Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Out of Darkness, yeni bir sığınak arayan altı insanın bilinmeyen bir diyarın çorak kıyılarına indiği bir hikâyeyi anlatıyor. Grubun hayatta kalma içgüdüleri devreye girerken, bilmedikleri arazide gece çökmeden önce bir sığınak bulmak için zamana karşı yarışıyorlar. Ancak sığındıkları yer tüyler ürpertici bir gerçeği ortaya çıkarıyor ve yalnız olmadıklarını anlıyorlar.

- Reklam -

Görüntüler, yeni toprakların düşmanca doğasını ortaya çıkarmak için bu eski çağda gizlenen tehlikelerin uğursuz bir işareti olan sakatlanmış bir yünlü mamutun görüntüsünü sergiliyor. Fragman karakterleri bekleyen tehditlerin sadece bir kısmına işaret ederek, yamyam bir grup insanla karşılaşma ihtimallerine de değiniyor.

Out of Darkness Poster

İlk olarak 6 Ekim 2022’de Londra Film Festivali’nde gösterime giren yapım, sonrasında birkaç farklı festivalde görücüye çıktı. 9 Şubat 2024’te beyaz perdeye gelmesi planlanan Out of Darkness’ın ülkemizde de beyaz perdeye gelip gelmeyeceği henüz bilimiyor.

Taş Devri’nde geçen korku filmi için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragmanlardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Meraklandırdı ama heyecanlandırmadı.

  2. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Taş devrinde her yer korku filmi
    İki meyve toplicam diye aslana yada kurda av olmak var

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece: Monster Animesi Netflix'e Geliyor

“One Piece”teki Efsanevi Kılıç Ustası Ryuma’nın Hikâyesini Anlatan Anime Uyarlaması Geliyor

Miras - Chuck Palahniuk

“Dövüş Kulübü”nün Yazarı Chuck Palahniuk’in Tüketim Kültürünü Eleştirdiği Yeni Kitabı “Miras” Çıktı