Menu
in ,

Oscar Isaac, Ödüllü Netflix Dizisi “Beef”in 2. Sezonunda Başrolde Yer Alabilir

Oscar Isaac, Beef 2. sezonda Carey Mulligan ile başrolde yer alabilir. Ünlü Hollywood yıldızının Netflix ile anlaşma yaptığı söyleniyor.

Oscar Isaac, Beef 2. Sezonda başrol için görüşmelerde bulunuyor. Son olarak Marvel Sinematik Evreni’nin Moon Knight dizisinde yer alan ünlü aktör, Netflix’in büyük beğeni toplayan serisi ile ekranlara geri dönebilir.

İlk sezonu Steven Yeun ve Ali Wong’un çarpıcı performanslarıyla dikkat çeken Beef, trafik öfkesiyle başlayan yoğun bir çatışmayı anlatıyordu ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle karşılanmıştı.

Beef, önceki yıl hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden büyük övgüler alarak En İyi Erkek ve Kadın Oyuncu dallarında Altın Küre, Critics’ Choice Awards ve Emmy ödüllerini kazanmıştı. Dizinin yaratıcıları, hikâyenin kapalı bir sonla bitmesine rağmen, bir antoloji serisi formatında devam etme fikrini masaya yatırmışlardı.

- Reklam -

Söz konusu konsept, her sezonun yeni bir çatışma ve farklı karakterlerle şekillenmesini öngörüyor. Netflix’in resmi olarak ikinci sezonu onaylamamış olmasına rağmen Deadline’ın haberine göre, Oscar Isaac ve An Education ile tanınan Carey Mulligan’ın yeni sezon için anlaşma aşamasında olduğu belirtiliyor. Ayrıca Charles Melton ve Cailee Spaeny’nin de iki çatışmalı çift olarak kadroya katılması bekleniyor.

Oscar Isaac ve Carey Mulligan’lı “Beef” 2. Sezonda Önceki Karakterler de Geri Dönebilir

Oscar Isaac ve Carey Mulligan’ın rolleri ilk başta Jake Gyllenhaal ve Anne Hathaway’e önerilmişti ancak bu anlaşmalar gerçekleşmedi. Isaac, son dönemde HBO’nun Scenes From a Marriage dizisinde gösterdiği başarılı performansla Emmy adaylığı kazanmıştı. Şu sıralar Julian Schnabel’in yönettiği Hand of Dante filminde Jason Momoa ile birlikte rol alıyor ve Guillermo del Toro’nun Frankenstein filminde Dr. Frankenstein’ı canlandırıyor. Mulligan ise Bradley Cooper’ın yönettiği Maestro filmindeki performansıyla büyük beğeni topladı ve bu rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı aldı. Ayrıca Adam Sandler ile birlikte rol aldığı Netflix filmi Spaceman’de de izleyici karşısına çıktı.

Beef’in yaratıcısı Lee Sung Jin dizinin geleceği hakkında konuşurken, serinin Netflix’in kararına bağlı olduğunu belirtti.

“Hikâye bir mini dizi olarak düşünüldü. Ancak Netflix isterse antoloji formatında da devam edebilir.”

Ayrıca, Beef’in devam etmesi durumunda her sezonun farklı karakterler ve çatışmalar üzerine kurulabileceğini ama Danny ve Amy gibi karakterlere olan sevgisini de dile getirdi. Bu sözleri serinin yeni sezonlarında orijinal karakterlere geri dönme ihtimalini de açık bırakıyor.

Şu an için resmi bir onay olmasa da, Netflix’in bol ödüllü dizisini devam ettirme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version