in , ,

Başrolünde Adam Sandler’ın Yer Aldığı Bilimkurgu Filmi “Spaceman”den Fragman Paylaşıldı

Spaceman filmi için yeni fragman paylaşıldı. Başrolünde Adam Sandler’ın yer aldığı Netflix yapımı, oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.

Spaceman Fragman - Adam Sandler
- Reklam -
- Reklam -

Spaceman filminden yeni fragman yayınlandı. Netflix imzalı bilimkurgu yapımında Adam Sandler’a Paul Dano ve Carey Mulligan gibi yıldızlar eşlik ediyor.

Netflix 2024 yılını ses getirmesi beklenen yeni bir bilimkurgu filmi ile selamlamaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Breaking Bad, Chernobyl, The Walking Dead ve Bloodline gibi dizilerde kendisini kanıtlamış Emmy ödüllü Johan Renck’in üstlendiği yapım için geri sayım sürüyor.

Adam Sandler (The Wedding Singer), Carey Mulligan (Never Let Me Go) ve Paul Dano (There Will Be Blood) üçlüsünün başrollerini paylaştığı Netflix filmi Spaceman, evinden binlerce kilometre uzakta uzayda süzülen ve umutları tükenmekte olan bir astronotun hikâyesini konu alıyor.

- Reklam -

Spaceman Fragman - Adam Sandler - Netflix Film 2024

Adam Sandler’ın astronot Jakub Prochazka’ya hayat verdiği yapım, yalnızlık ve hayatta kalma temalarını işliyor.

Bilimkurgu Filmi “Spaceman” Netflix’te Yayınlanacak

Netflix Türkiye’de Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu adıyla izleyicilerle buluşacak Spaceman, ilhamını Jaroslav Kalfar’ın 2017 yılında yayımlanan Spaceman of Bohemia (kitap Türkçede Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu adıyla yayımlandı, incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.) eserinden alıyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Sandler, Mulligan ve Dano’ya Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Lena Olin (The Unbearable Lightness of Being) ve Isabella Rossellini (Death Becomes Her) eşlik ediyor.

İlk olarak 2020’de duyurulan ve 2023 yılı için planlanan film, birçok projede olduğu gibi çeşitli nedenlerle ertelendi ve 2024’ün ilk baharına kaldı.

Spaceman Fragman - Adam Sandler - Netflix

- Reklam -

Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu, animasyon komedi Leo’nun yanı sıra You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah ve Murder Mystery 2’daki ortak çalışmalarının ardından Sandler ile Netflix’in ortaklaşa geliştirdikleri son yapım.

Spaceman Konusu Ne Hakkında?

Senaryosu Colby Day imzasını taşıyan Spaceman filminin konusu şu sözlerle aktarılıyor:

“Güneş sisteminin bir ucunda tek başında yürüttüğü araştırma görevi altı aydır devam eden astronot Jakub (Adam Sandler), geride bıraktığı evliliğinin Dünya’ya döndüğünde bitmiş olabileceğini fark eder. Eşi Lenka (Carey Mulligan) ile arasını düzeltmek için her şeyi yapmaya hazır olan Jakub’a uzay gemisinin kuytularında gizlenen ve zamanın başlangıcından beri varlığını sürdüren gizemli yaratık Hanuš yardım eder. Hanuš (seslendiren Paul Dano), Jakub ile birlikte çok geç olmadan bu evlilikte neyin yanlış gittiğini anlamlandırmak için uğraşır.”

Spaceman Türkçe Altyazılı Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Spaceman filmi 1 Ocak 2024 tarihinde Netflix’te yayına girecek.

Film hakkında sizin ilk izlenimleriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Astronot Alper Gezeravcı Uzay Programı

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı Uzaya Çıkıyor: İşte Tarihi Görev Hakkında Tüm Detaylar

Solo Leveling Seslendirmeni Kan Öksürdü

“Solo Leveling” Animesinin Kayıtları Sırasında, Seslendirme Sanatçısının Kan Öksürdüğü Bildirildi