Menu
in ,

Chris Evans, Anya Taylor-Joy ve Brendan Fraser Yeni Aksiyon Filmi “Sacrifice” için Bir Araya Geliyor

Sacrifice filmi için aralarında Chris Evans, Anya Taylor-Joy, Brendan Fraser ve Salma Hayek’in de olduğu dünyaca ünlü yıldızlar bir araya geliyor.

Sacrifice filmi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Athena ile tanınan Romain Gavras’ın üstlendiği yapımda Gavrais, senaryoyu Succession’dan Will Arbery ile birlikte kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosunda Anya Taylor-Joy, Chris Evans ve Brendan Fraser gibi isimlerin yer aldığı Sacrifice’ın çekimleri gelecek eylül ayında başlayacak.

Projenin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda Evans, Taylor-Joy ve Fraser’ın yanı sıra, senaryoyu okuduktan sadece birkaç gün sonra imzayı attığı bildirilen Salma Hayek de yer alıyor. Anya Taylor-Joy filmin kötü karakterini canlandırırken Evans ise onun kurban etmeye çalıştığı bir film yıldızına hayat verecek.

- Reklam -

Sacrifice’ın konusu ise şu sözlerle özetleniyor:

“Üst düzey bir yardım galası, bir kehaneti gerçekleştirmek için mistik bir arayış içinde olan şiddet yanlısı bir grup radikal tarafından basılır.”

“Sacrifice” Filmi İddialı Bir Oyuncu Kadrosuna Sahip

Romain Gavras’ın bir yönetmen olarak eğilimleri göz önüne alındığında Sacrifice’ın melodram, korku ve arthouse gibi türleri aynı potada eritmesi olası görülüyor.

Brendan Fraser, dramatik işlerdeki becerisi Oscar ödülüyle kanıtlanmış ve kariyerinin başlarında The Mummy ve George of the Jungle gibi ikonik aksiyon filmleriyle tanınmış olan bir oyuncu. Ünlü aktör ayrıca The Whale ile adından çokça söz ettirmeyi başarmıştı.

Chris Evans ise ilk filmlerinden biri olan Scott Pilgrim vs. the World’de benzer bir performans sergilemişti. Bu yüzden film yıldızı kişiliğinin çarpık bir versiyonunu oynamaya oldukça uygun olduğu düşünülüyor.

Anya Taylor-Joy da benzer şekilde hazırlıklı; kariyeri boyunca gri karakterleri canlandırmış ve Charlize Theron’un ikonik Mad Max: Fury Road karakterinin gençliği olarak Furiosa kadrosunda yer almıştı.

Ayrıca Salma Hayek de tür karışımları konusunda deneyimi ile yapımın öne çıkan oyuncuları arasında. Yıldız oyuncu daha önce suç-aksiyon-korku klasiği From Dusk Till Dawn ve bilimkurgu-korku antoloji dizisi Black Mirror’ın son sezonundaki Joan Is Awful (Joan İğrenç Biri) bölümünde de yer almıştı.

Eylülde çekimlere başlayacak filmin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Kadroya eklenecek daha pek çok oyuncu olması bekleniyor. Bu da filmin ön hazırlık dönemi devam ederken çok daha fazla haberin yolda olabileceği anlamına geliyor.

Siz Romain Gavras’ın yeni filmi Sacrifice hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version